Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Καταγγελια του κινηματος, σε βαρος της προισταμενης του υποκαταστηματος της ΔΕΗ Καμινιων.

Το κινημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α αδεσμευτοι μαχητες των δρομων, καταγγελει την προισταμενη του υποκαταστηματος της ΔΕΗ Καμινιων, για απανθρωπη συμπεριφορα σε βαρος συμπολιτισσας μας.
Συγκεκριμενα, η εν λογω ''κυρια'' φερθηκε με απιστευτη απανθρωπια σε ηλικιωμενη απορη, που μαλιστα συντηρει και αναπηρο παιδι.
Η μοναδικη ''πηγη'' εισοδηματος της κυριας Ειρηνης, ειναι το επιδομα προνοιας των 300 ευρω μηνιαιως, ποσο  το οποιο ειναι υποχρεωμενη να το ''κανει να φτασει'' προκειμενου στο μηνα να μπορεσει να ''φαει'', να συντηρηθει, αλλα και να συντηρησει το αναπηρο παιδι της.
Οπως ειναι φυσικο, δεν ειναι δυνατον να ανταπεξελθει με αυτα τα χρηματα και εχει αναγκαστει, να προσφυγει στη Μητροπολη της Νικαιας η οποια και της συνεισφερει.
Οταν λοιπον επιδιωξε να κανει διακανονισμο στη ΔΕΗ Καμινιων, η προισταμενη Κοκορη Θεοδωρα, εκανε τα παντα προκειμενου να ''δυσκολεψει'' περισσοτερο την κυρια Ειρηνη, αρνουμενη να της κανει διακανονισμο και απειλωντας την με διακοπη της ηλεκτροδοτησης της..
Εμεις επιδιωξαμε κανοντας παρεμβαση στη προισταμενη, να πετυχουμε ενα διακανονισμο για την απορη γυναικα, εγινε ενας  συμφωνα με τα εισοδηματα της, υπογραφτηκε απο τις δυο πλευρες και οταν πηγε στο υποκαταστημα λιγες μερες μετα να πληρωσει την προκαταβολη, η ''κυρια'' Κοκορη την αγνοησε και την εδιωξε λεγοντας της οτι αυτη, δεν ρισκαρει τη θεση της για κανεναν και οτι δεν ''δεχεται'' τον διακανονισμο που η ιδια ειχε υπογραψει.
Αποτελεσμα της αθλιας στασης της ''κυριας'' Κοκορη, ειναι η κυρια Ειρηνη να βρεθει σε απογνωση βλεποντας οτι οχι μονο ανθρωπια δεν εδειξε απεναντι της η προισταμενη, αντιθετως τη βυθιζει περισσοτερο στη θλιψη, λιγο προτου την ''βυθισει και στο σκοταδι.
Εμεις σαν κινημα και εχοντας ιδια αποψη του γεγονοτος και της αθλιας συμπεριφορας της κυριας Κοκορη  καταγγελουμε και καταδικαζουμε την απανθρωπη σταση που κρατησε απεναντι σε μια γυναικα, μια συνανθρωπο μας που κυριολεκτικα ειναι στα ορια της ''αυτοκτονιας'', δηλωνουμε οτι θα κανουμε τα παντα προκειμενου να ''κλεισει'' αυτη η υποθεση και προχωρωντας ενα βημα παραπανω, την θεωρουμε αμεσα υπευθυνη αν κατα το ''μελλον'' υπαρξει ασχημη εξελιξη στο θεμα  αυτο.
ΑΛ.ΑΝΥ.Α αδεσμευτοι μαχητες των δρομων.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...