Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ο περιπλανωμενος θιασος της χρυσης αυγης, συνεχιζει τις ''κατ'εντολη'' παραστασεις του..

Toσο μεγαλη ειναι η αγωνια της χρυσης αυγης για το μελλον του τοπου και του λαου, που δεν ξερει ποιο μετωπο να πρωτοκλεισει.
Οι εθνικιστες, εθνικοφρονες, Ελληναρες, η οπως αλλοιως αυτοχαρακτηριζοντα, δεν προλαβαινουν να ''παιρνουν εντολες'' για στοχους που αποπροσανατολιζουν τη κοινη γνωμη και πλημμυριζουν με εθνικη περηφανεια, αρκετους δυσμοιρους συμπολιτες μας.
Η τελευταια επαναστατικη και μεγιστης εθνικης σημασιας πραξη τους, ηταν ο χθεσινος τραγελαφος εξω απο το θεατρο ''χυτηριο'' στο γκαζι.
Βεβαια σημερα, ολη η Ελλαδα εχει αντιληφθει, ποσο υψιστης εθνικης και κοινωνικης σημασιας ηταν αυτη τους η παρεμβαση, αποτελεσμα της οποιας, ηταν να πλημμυρισουν τα ψυγεια χιλιαδων συμπατριωτων μας και να χορτασουν, με αφθονη........ εθνικη και θρησκευτικη περηφανεια, να βρουν δουλεια, χιλιαδες ανθρωποι και το κυριοτερο, να αποτρεψει απο την αυτοκτονια, παρα πολλους Ελληνες που μεχρι χθες, ηταν απελπισμενοι και ετοιμοι να σαλταρουν, στο ακουσμα της θεατρικης παραστασης.
Τιτανιο το εργο της χρυσης αυγης και τεραστια η συμβολη της στην.....αναταση της εθνικης περηφανειας των πολιτων.
Επομενη ''παρασταση'' απ'οτι ακουγεται για τους Ελληναρες της χ.α, θα ειναι εξω απο τη μητροπολη της Αθηνας, οπου θα τιμωρησουν παραδειγματικα, οσους και οσες επαιτουν για ενα κομματι ψωμι, προσβαλλοντας με αυτο τον τροπο, τις εικονες και την εξωπορτα του ναου!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...