Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΤΟ ''TRELLO KOYNELI'' Καταγγελει σκοταδιστες και οπισθοδρομικους, οσους με εντελως δημοκρατικο και ηπιο τροπο, ''παραπονεθηκαν'' στη διαχειριση για τη χθεσινη ''αστοχη'' φωτο, που απεικονιζει τη Λιανα Κανελλη με τιτλο, ''το μαγκακι που εγινε γατακι'', επικροτωντας το ξυλο που εφαγε απο τον κασιδιαρη και δινοντας εμμεσα το στιγμα του φοβου στο λαο!!!!!!


ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ''ΣΟΚ'' ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ''ΤΡΕΛΛΟΥ ΚΟΥΝΕΛΙΟΥ'' ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΕΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ''ΞΥΠΝΙΟ'' ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ''ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥ'' ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ''ΦΟΡΟΥΜ'' ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ.....''ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΕΣ''  ΚΑΙ ''ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΕΣ'' ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ (ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΩΝ) ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ...... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ'' ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ.......ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012


ΣΟΚ! Σκοταδιστές οπισθοδρομικοί μας ξαναγυρίζουν στον Μεσαίωνα, μη αποδεχούμενοι την σάτιρα (που δεν εχει ορια) στην Κανελλη

απο το hellas-orthodoxy
Μας έχουν ζαλίσει από το πρωϊ με το...σοκ (!!!) που έπαθε η προλετάρια (της Εκάλης) Λιάνα,όταν σατιρική εκπομπή του Σκάι "μιμήθηκε" το χαστούκι που έφαγε τον Ιούνιο, με αποτέλεσμα εκείνη να...


κλαίει με λυγμούς και ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΓΟΝΥΠΕΤΩΣ ΣΥΓΝΩΜΗ!

Ελεεινοί και τρισάθλιοι υποκρίταροι, νομίζετε ότι ξεχνάμε τόσο εύκολα; Ή ότι είμαστε ηλίθιοι;

Διευρκινίζουμε καταρχήν πως ούτε υπέρ της συγκεκριμένης πράξης (του χαστουκιού) είμαστε, ούτε θεωρούμε σατιρική μια εκπομπή - αρλούμπα όπως η "συντέλεια" του Σκάι.

Όμως, καθαρματάκια του ΚΚΕ και της "προόδου" γενικότερα, ας θυμηθούμε τι λέγατε όταν ΥΒΡΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ:
«Το ΚΚΕ δεν συμφωνεί με την προσβολή των θρησκευτικών πεποιθήσεων. Ωστόσο είναι απαράδεκτο, αντιδραστικό και σκοταδιστικό φαινόμενο η δίωξη της σάτιρας, πόσο μάλλον όταν στηλιτεύει τη θρησκοληψία, το διαδεδομένο φαινόμενο εκμετάλλευσης της πίστης και την εξαπάτηση των θρησκευόμενων».

ΑΡΑ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ!!!

Συμφωνείτε μ' αυτό, "σύντροφοι";

Αποφασίστε: Ή θα συνιστά "απαράδεκτο, αντιδραστικό και σκοταδιστικό φαινόμενο" η δίωξη ΚΑΘΕ ΣΑΤΙΡΑΣ, είτε όχι!

Δεν μπορείτε όποτε γουστάρετε να υβρίζετε ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ κι όποτε πάλι θέλετε να μυξοκλαίγεστε επειδή τόλμησαν (!!!) να σατιρίσουν κάποιον δικό σας!

Για να μην μιλήσουμε και για τις αισχρότητες που διαπράττονται στο πορνο - θέατρο με το «Corpus Christi»!

Βρωμεροί Φαρισαίοι "ελευθεριακοί", "φωταδιστές" και "σατιριστές χωρίς όρια", ξεβρακωθήκατε για τα καλά μόνοι σας, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ!

Όσο για τα τσουτσέκια τους δημοσιογραφίσκους, που κατάπιαν τη γλώσσα τους μπροστά στην "μεγίστη προσβολή" (!!!) διακωμώδησης της Λιάνας, ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΟΥΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ" ΚΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ;                                      
Τους ευχόμαστε περαστικά και να...προσέχουν μην γλυστρίσουν από τις πολλές κωλοτούμπες!
Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο συνεχίζει να εξευτελίζει τον εαυτό της έτσι.....Τι είναι αυτα τα πράγματα μωρέ..;;;;;Τι αηδίες είναι αυτές;;;;;;;;.                                                    
2 replies · ενεργό πριν 1 ημέρα
+4
Αντωνης's avatar
Αντωνης· πριν 1 ημέρα
Eiναι αληθεια οτι κλαιγοντανε στον ΣΚΑΙ επειδη τις εκαναν πλακα για τα χαστουκια που εφαγε απο τον Κασιδιαρη ;;;
+11
Μιχάλης's avatar
Μιχάλης· πριν 1 ημέρα
Ασ' τα
γεράματα...
+6
Νεκροθάφτης's avatar
Νεκροθάφτης· πριν 1 ημέρα
Άσε μας καημένη που ψάχνεσαι συνέχεια να είσαι στην επικαιρότητα !!!!. Καλά ήσουν με τα Αγροκτήματα ΑΡΟΖΑ !!!.
Τελικά μπασταρδεύτηκε και ο κουμουνισμός !!!. Κουμμουνίστρια καραμανλικιά..πρώτη φορά βλέπω !!!!
-9
tasos's avatar
Ενταξει ρε παιδια......ειπαμε να τα ξευτιλισουμε ολα, αλλα το να βγαζουμε προς τα εξω τετοια γελεια ποστ, για να καλυπτουμε την δειλια μας απεναντι στο κρατος καιι σε ολα αυτα που μας επιβαλλουν, κανοντας τους λαιτ και τους χιουμοριστες, ειναι λιγο ****************************************κο......Η μηπως και σεις που το ''φτιαξατε, εισαστε λιγο απο γαιτανο, που θαυμαζει το τσαμπουκα της χρυσης αυγης;
10 replies · ενεργό πριν 22 ώρες
Απαγορευεται το χιουμορ;
-1
tasos's avatar
Δεν απαγορευεται το χιουμορ, αλλα επειδη με το χιουμορ διαμορφωνεις και γνωμες, αποψη μου ειναι οτι το συγκεκριμενο ποστ, 'επιλκροτει τη βια και στελνει το μηνυμα, μην μιλας γιατι θα τς φας και θα γινεις γατακι....ειναι θεμα αισθητικης, αλλοι υπερασπιζονται τις αποψεις του γαιτανου εντελως''ασυλλογιστα'' και αλλοι διυλιζουν το τι θα πουν πρωτου το ''βγαλουν'' αμασητο.
+11
Αντωνης's avatar
Αντωνης· πριν 1 ημέρα
ΜΕ ΤΟ "ΧΙΟΥΜΟΡ" ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΩΣΤΑ ??
-9
tasos's avatar
ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ;
+9
Αντωνης's avatar
Αντωνης· πριν 1 ημέρα
Ναι διοτι στις μπουρδες του Λαζοπουλου δεν σε εχω δει να αντιδρας ετσι. Προφανως για σενα σατυρα ειναι οτι σε συμφερει. Αμα γλυφει τις αριστερες ιδεολογιες σου μονο τοτε θεωρειτε σατυρα για σενα...
-11
tasos's avatar
ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΣΕΝΑ......ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;
μπααα , οταν ο ΛΑΖΟ με χιουμορ έλεγε χθες ψηφιστε Συριζα (αυτον που καιει σημαιες,που χτυπαει καθηγητές,που λεει τους σκοπιανους Μακεδονες κλπ) ησουν μια χαρά.
-5
tasos's avatar
Eδω, γαφουμε σε τι δεν συμφωνουμε, την ωρα που γινεται, τωρα αν εσυ, θες να περασεις θεσεις συγκεκριμενες ειναι προβλημα σου, αμα ψαχνεις για αντιπαραθεσεις, παλι προβλημα σου. Εγω δεν μπαινω σε ''διαδυκτιακους καυγαδες'' και ''περιεργες'' αντιπαραθεσεις, μια αποψη ''εβγαλα''. αντιπαραθεση δεν θελω, σε τρυπακια δεν πεφτω.......
OXI! Aντιθέτως, αυτο το δημοσιευμα με αυτη την εικόνα ειναι απο τις καλ΄τυερες σας χαχαχα!!! μαμάειιι
+11
ΛΑΙΚΟΣ's avatar
ΛΑΙΚΟΣ· πριν 22 ώρες
Πες τα ρε τρελοκουνελε!!!!!!Η Μαρθα βουρτση ..
+13
ΥΕΑΗ's avatar
ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΧΙ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΙΤΡΑ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ?
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ
ΤΟ CORPUS CRISTY ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ?
-6
tasos's avatar
Aυριο που θα τρως και συ καρπαζιες απο αυτους που επικροτεις εμμεσα, επειδη εγραψες κατι που δεν τους αρεσει, ισως καταλαβεις το ''λαθος'' που διαπραττεις τωρα.....λιγη ωριμοτητα δεν βλαπτει.
-4
Υπερσυντέλικος's avatar
Υπερσυντέλικος· πριν 1 ημέρα
Αυτό που μου αρέσει πιό πολύ από όλα σε αυτό το blog δεν είναι ότι πολλοί κρίνουν μία πράξη βάσει των ατόμων που εμπλέκονται σε αυτήν, αλλά το γεγονός ότι το blog και οι υπεύθυνοι του περνάνε την αντίληψη που θέλουν και μάλιστα με δόλιο τρόπο. Ο νοών νοείτω.
23 replies · ενεργό πριν 18 ώρες
+6
Αντωνης's avatar
Αντωνης· πριν 1 ημέρα
Εδω το κανει το Indymedia αλλα και πολλα αλλα site
Μονο του trelokounelou σε πειραξε ;;
-7
Υπερσυντέλικος's avatar
Υπερσυντέλικος· πριν 1 ημέρα
Αυτός που σπέρνει δάκρυα και τρόμο
θερίζει την αυγή θανατικό
μαύρα πουλιά του δείχνουνε τον δρόμο
κι έχει κρυφή πληγή κοντά στον ώμο
σημάδι μυστικό και ριζικό
πως ξέφυγε από ανθρώπους κι από νόμο.
+7
Αντωνης's avatar
Αντωνης· πριν 1 ημέρα
Αποφευγεις να μου απαντησεις.
Ασε τα ποιηματακια και απαντα
-7
tasos's avatar
Συμφωνω απολυτα και συμπληρωνω, οτι ολοιμα ολοι καποιοα στιγμη, γινομαστε υπολογοι για τις πρακτικες που ακολουθουμε......Στο κατω κατω της γραφης, ας παρει το τρελλο κουνελι μια σαφη πολιτικη κατευθυνση, να ξερει και νο αναγνωστης με τι εχει να κανει.....Δεν ειναι κακο να εχεις ξεκαθαρη θεση, ισα ισα, μαγκια ειναι,. Τουλαχιστον αυτοι που εμμεσα σιγονταρουνε δηλαδη η χρυση αυγη, εχει ξεκαθαρη θεση, φασιστικη αλλα ξεκαθαρη.
Έλεος ρε παιδιά.. Με την σάτιρα του Λαζόπουλου που αγγίζει τα όρια του προσβλητικού μια χαρά γελάτε. Ας μην είμαστε τόσο υποκριτές επιτέλους. Και μόνο το ναζισμό δεν προωθούμε με αυτή την εικόνα, απλά σχολιάζουμε την σκληρή Λιάνα, που για να κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου έγινε γατάκι.
-7
Υπερσυντέλικος's avatar
Υπερσυντέλικος· πριν 1 ημέρα
Και μόνο το ότι ένοιωσες την ανάγκη να απολογηθείς και μάλιστα ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ στο ίδιο post κύριε διαχειριστή, κάτι μας λέει νομίζω. Μην προσπαθείς άλλο, τα κάνεις χειρότερα.
Και τρεις και τέσσερις φορές θα γράψουμε γιατί όλο αυτό το καιρό προσπαθούμε να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελεφαντες. Αγανάκτηση λέγεται και όχι διάθεση για απολογία
-9
tasos's avatar
Ενταξει φιλε μο καταλαβαμε.....Και μονο οτι οι απαντησεις σου ειναι ακαταλαβιστικες εμενα μου φτανει....Αγανακτηση για ποιους βγαζεις; Για την Καννελη; Να αποδειξετε τι; οτι το ξυλο και οι ψευτοτσαμπουκαδες κανουn....καλο; Αυτη ειναι η προσφορα σου στην ενημερωση; Εγω νομιζα, οτι εισαι ανεξαρτητο μπλογκ, χωρις εμπαθειeς και επιλεκτικη αγανακτηση. Παντως εγω, θα συνεχιζω να ''τιμω'' το μπλογκ σας, ασχετα αν συμφωνω η διαφωνω με καπoια ποστ, γιατι σεβομαι τη δημοκρατια και την ελευθερια ης εκφρασης, αρκει αυτη η εκφραση να ειναι ξεκαθαρη.
Αν δεν έχεις παρακολουθήσει μια συζήτηση, σίγουρα οι αποσπασματικές απαντήσεις θα σου φαίνονται ακαταλαβιστικες!το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί εδω και καιρο, είναι πως κάποιοι μας ταυτίζουν με την Χρυσή αυγη, πράγμα που δεν ισχύει σε καμία των περιπτώσεων! Ανεξάρτητοι ξεκινήσαμε και ανεξάρτητοι θα φύγουμε! Δεν γουστάρουμε καμία κομματική ταμπέλα απο ανθρώπους που παίζουν καθημερινά με την υπομονή μας! Η αγανάκτηση απο εκει πηγάζει! Μας βάζουν στον τοίχο και μας πετούν λάσπη χωρίς κανένα δικαίωμα! Μια λέξη είναι αρκετή για κάποιους να βγάλουν χολή! Καποτε μασ ελεγαν Πασοκους, κάποτε ΝΔημοκρατες και σήμερα χρυσαυγιτες! Ως εδω όμως! Σε όποιον δεν αρέσει να βρει άλλο μέσο ενημερώσης και στην τελική να βρει και συνομιλητές που θα έχουν ίδιες απόψεις! Δεν θα ανεχτούμε ελλη λασπολογία απο κανέναν που δεν μας σεβεται
+11
Αντωνης's avatar
Αντωνης· πριν 1 ημέρα
Οσοι σου πετανε λασπη μην τους κρατας και εσυ ρε trelokounele. Ριξτους κανενα ban και στειλτους στα τσακιδια
-12
prok's avatar
kai na apomini me sena na tou glifis t arx....
-9
tasos's avatar
Δεν νομιζω, οτι ενα καλο συμπερασμα απο τον πολιτισμενο διαλογο μας, ειναι το οτι σου βαζω ταμπελες, το αντιθετο μαλιστα λεω ξεκαθαρα οτι δεν εχεις σαφη πολιτικο προσδιορισμο, πραγμα που δεν ειναι απαραιτητα και κακο. Αν παρουσιαζοσουνα σαν απολυτα σατυρικο μπλογκ, φυσικα και δεν θα με ''ενοχλουσε'' η συγκεκριμενη φωτο. Επειδη ομως επιμενω, διαμορφωνεις συνειδησεις με τις αναρτσεις που κανεις, ειλικρινα πες'μου, δεν πιστευεις, οτι ενα τετοιο ποστ, σε ενα αυρειας επισκεψημοτητας, ενημερωτικο μπλογκ, ειναι φορεας διαμορφωσης αποψης, με με κακες ''παρενεργειες'' ειιδικα σε ''ρηχες'' συνειδησεις η συγκεκριμενη φωτο; Και ολα αυτα ειλικρινα, τα γραφω με θετικη διαθεση.
-8
ELLHNAS's avatar
Σημερα παντως εγινε "η Νυχτα των Κρυστάλλων" στο μπλογκ, οι διαχειριστες δεν προλαβαινανε να σβηνουνε σχολια.
Επιχειρηση "Δημοκρατία" σε πληρη εξελιξη....

Ti στα γραφω θα μου πεις ? ολοι καπως σαν κι εσενα απορουσαμε στην αρχή.....
+10
Kapoios's avatar
Τι κολλημα ειναι αυτο ρε, καθε μερα οπου αναφερεται ενα ποστ σε ενα κομμα, να τα βαζετε μερικοι με τον τρελοκουνελο;;
Αντε να πουμε, ο καθενας εδω μεσα που μπαινει με τα κωλονευρα του ξεσπαει στους διαχειριστες του site κ λεει τη μ α λα κια του για να ξεδωσει.
Αμα δεν γουσταρετε αυτο το site, να αλλαξετε τοτε οκ;
Βαρεθηκαμε οι υπολοιποι εδω μεσα να βλεπουμε τις μ α λ α κιες που γραφετε μερικοι για να τα χωσετε με τον αλφα ή βιτα τροπο στο τρελοκουνελι.
Αντε τραβατε αλλου
+6
ππ75's avatar
Συμφωνώ!!!!
+8
Σόλων's avatar
Σόλων· πριν 23 ώρες
Σιγά ρε ψυχαναλυτή. Κατά πρώτον όλοι διαμορφώνουν απόψεις και επηρρεάζουν τους γύρω τους. Αυτό τι σημαίνει ότι όλοι πρέπει να σιωπούν; Από εφημερίδες, κανάλια, ραδιόφωνα, άτομα κτλ. Όσον αφορά τις κακές παρενέργειες όπως τις λες (υποθέτω εννοείς ότι τα γραφόμενα δεν συμβαδίζουν με την κοσμοθεωρία σου, εξ'ου "κακά" και πρέπει να αποσιωπούνται) σου αναφέρω το εξής "Ουδέν καλόν αμιγές κακού".

Και γιατί πρέπει να είναι απόλυτα σατυρικό μπλογκ για να σατυρίσει; Διαμαρτυρήθηκες ποτέ για την σάτυρα κατά του οποιουδήποτε άλλου σατυρίστηκε εδώ μέσα;

Κατά τα άλλα που να δούμε και την αρνητική σου διαθέση.
-11
tasos's avatar
φιλαρακι, θα μου απαγορεψεις να σχολιαζω οτι δεν μου αρεσει Και για να εχουμε καλο ερωτημα, εσυ τι εισαι; Ο δικηγορος του μπλογκ; εγω δεν ασχοληηκα ουτε με σενα, ουτε με κνεναν αλλον απο την ''ομαδα υπερασπισης'' . Με τον διαχειριστη ειχα διαλογο και αμα δεν γουσταρεις αυτα που γραφω, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.....Εαν σε εχουν ορισει απο τη διαχειριση για να κανεις το μαιντανο οταν δεν ''αρεσουν'' οι θεσεις αλλων, αλλαζει το θεμα. δεν το ηξερα, αν ομως δεν ειναι ετσι γιατι πeταγεσαι και κανεις το κοκορακι;
+10
Σόλων's avatar
Σόλων· πριν 21 ώρες
Κάτω από τα σχόλια σου να γράφεις:
"Απαγορεύεται ο σχολιασμός των σχολίων μου. Ενοχλούμαι"

Θέτεις κάποιες απόψεις σε δημόσια θέα. Να περιμένεις και απαντήσεις.

Κατά τα άλλα δεν απαγορεύω σε κανέναν να σχολιάζει.
Εχεις δικιο, αλλα εγω θα στο πω αλλοιως. Μην κανεις προσωπικους χαρακτηρισμους κατω απο τα σχολια μου, απο τη στιγμη που εγω, δεν σε θιγω και δεν ''γνωριζομαστε''. Αυτο ξερεις, ειναι το ευ**************************************ερο που μπορει να γινει, αλλα επειδη σεβομαι το χωρο που φιλοξενουμαι, δεν το κανω. Μην το θεωρεις λοιπον μαγκια και εξυπναδα να εξαπολυεις χαρακτηρισμους και ετικετες.......Ας το ''κοψουμε'' λοιπον εδω, γιατι δεν νομιζω οτι αξιζει να το συνεχισουμε..
+7
Σόλων's avatar
Σόλων· πριν 1 ημέρα
"Όποιος δεν είναι Μαρξιστής είναι φασίστας". Πάντα κατά τους αριστερούς.
Αντε μαμησου εσυ βρε μλκ...περονόσπορε του γατιού, Λιαννάκι
Nαι αλλα αυτός ειναι Συριζαίος ....αυτους τους κρίνουμε αλλιώς, πάντα πιο ελαστικά, τους χαιδεύουμε το κεφάλι και τους λέμε "μη το ξανακάνεις".. έχουν το ακαταλόγιστο του μλκα..πως να το πουνε χαχαχα
-8
Υπερσυντέλικος's avatar
Υπερσυντέλικος· πριν 1 ημέρα
Αλλά δεν πειράζει, έτσι κι αλλοιώς με το ζόρι δεν γίνεται κανένας καλύτερος άνθρωπος. Εγώ φταίω που ασχολούμαι με ένα τσούρμο f a s i s t e s, που φοράνε και παρωπίδες. Άντε γειά και δεν χάρηκα καθόλου που σας γνώρισα.
2 replies · ενεργό πριν 23 ώρες
-11
ΕLLHNAS's avatar
Mην μασας φιλε, ο Κουνελος ειναι δημοκρατικο μπλογκ, απλα καποιος "νευρικος" διαχειριστης μας σβηνει τα σχολια κατα λαθος (....)
+7
Αντωνης's avatar
Αντωνης· πριν 23 ώρες
Στο καλο χαιρετισματα στο <<αναρχικο προοδευτικο και επαναστατικο>> Indymedia.org που την βια και λογοκρισια την εχει και για ψωμοτυρι...
+6
Σόλων's avatar
Σόλων· πριν 1 ημέρα
Πω πω ρε κομμουνιστές, ούτε λίγη σάτιρα δεν αντέχετε; Δεν παραξενεύομαι που έχετε δημιουργήσει από τα πιο απάνθρωπα καθεστώτα που έχει δει η ανθρωπότητα.
1 reply · ενεργό πριν 1 ημέρα
+1
pamenafame's avatar
pamenafame· πριν 1 ημέρα
Τι είπες Σαντάμ?
δωστε της οσκαρ δραματικου ρολου να τελειωνουμε!
+8
nikpang7's avatar
ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣ@Σ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ.

Δημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...