Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Αθωώθηκαν οι 3 συλληφθέντες της Θεσσαλονίκης!!!!!!

Τεράστια ήταν η συμπαράσταση από τον κόσμο και από οργανωμένους φορείς. Απόσπασμα από το τέλος της απολογίας του Θανάση Αγαπητού “Το δηλώνω ρητά: Δεν πρόκειται να καθίσω σπίτι μου και να βλέπω από την τηλεόραση αυτούς που μας οδηγούν στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις”.

Tελικά όσο και αν προσπάθησαν οι μάρτυρες κατηγορίες αλλά και ο εισαγγελέας της έδρας-ζήτησε την ενοχή των κατηγορουμένων για τις κατηγορίες έργω εξύβρισης και παράνομης βίας- στην ακροαματική διαδικασία κατέπεσαν όλες οι κατηγορίες και αθωώθηκαν οι 3 συλληφθέντες.
Αναφερόμαστε στα πρόσφατα γεγονότα της Θεσσαλονίκης κατά την επίσκεψη Φούχτελ. Ηταν μονόδρομος αυτή η απόφαση αφού ακόμα και ο πρόεδρος του δικαστηρίου αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι δεν προέκυψε από τα αποδεικτικά στοιχεία και από τις μαρτυρίες, στην ακροαματική διαδικασία ότι τελέστηκαν τα αδικήματα για τα οποία οι τρεις κατηγορούταν (παράνομη βία, διατάραξη κοινής ειρήνης και της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης).
Η έξοδος των 3 αθωωθέντων (video)
Η έξοδος των 3 αθωωθέντων – πλέον – από τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, μετά από ακροαματική διαδικασία 8 ωρών. Συγκλονιστικές στιγμές και μία μεγάλη νίκη του κινήματος…μετά από μία μεγάλη μάχη…
πηγή: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...