Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Στη Δικαιοσύνη το βίντεο με τις απειλές....του υ π ε ρ φ ί α λ ο υ Κασιδιάρη κατά αστυνομικών(η αλλιώς:"ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙΣ ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΑ)!!!!!!!!!!!!

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου κατατέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. το βίντεο που δείχνει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη να απευθύνεται, με απειλητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς στους επικεφαλής αξιωματικούς της Αστυνομίας.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής, όταν πολίτες φώναξαν συνθήματα εναντίον του κόμματός του!

«Θα τους γ@μήσω όλους! Θα έχεις νεκρούς μέχρι το βράδυ», ακούγεται να λέει ο βουλευτής στον υπεύθυνο των αστυνομικών δυνάμεων που ήταν στο σημείο!

Από τις απειλές, μάλιστα, δεν ξέφυγαν ούτε οι αστυνομικοί, τους οποίους ο Ηλίας Κασιδιάρης «στόλισε» και απείλησε με μήνυση για παράβαση καθήκοντος. «Εσείς κάθεστε και τον π@ίζετε και περιμένετε εγώ να κάνω εκδήλωση;», λέει μεταξύ άλλων ο βουλευτής, που έκανε λόγο για παρακρατικούς οι οποίοι προσπάθησαν ανενόχλητοι να εμποδίσουν μία νόμιμη εκδήλωση.

Σε ξενοδοχείο της περιοχής είχε προγραμματιστεί εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην οποία συμμετείχαν οι βουλευτές της, Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος, Γιώργος Μπαρμπαρούσης και Χρήστος Παππάς, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε, μαζί με ένα ακόμη μέλος του κόμματος, να σηκώσει τη σημαία της χούντας, προκαλώντας τα χειροκροτήματα των παριστάμενων(Ζ Ω ΩΝ)!!!!!!!!!!!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...