Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

Ανακοινωση του Σωματειου μας για τον αγώνα των Εργαζομένων στο ΙΚΕΑ.

Αθήνα , Πέμπτη 22/11/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΨΗΦΙΣΜΑ

Εκ μέρους των εργαζομένων στην εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ Computers, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αγώνα των εργαζομένων στα καταστήματα ΙΚΕΑ ενάντια στην εργοδοτική ασυδοσία. Μια εργοδοσία που ενώ δήλωνε περήφανη, κέρδη μέσα στο 2012 αποφάσισε να μειώσει τους μισθούς των εργαζομένων της, χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία την “οικονομική κρίση’’. Αυτή την κρίση που για χάρη της, πάει χαμένη κάθε εργασιακή κατάκτηση και κάθε κεκτημένο αγνοείται για να ικανοποιηθούν οι “ανάγκες’’ των αφεντικών για μεγαλύτερα κέρδη.

Η αντίσταση των συνάδελφων μας όμως έρχεται να θυμίσει μια πραγματικότητα που σε πολλούς χώρους εργασίας μοιάζει να έχει ξεχαστεί. Μια αντίσταση που πρέπει να ξυπνήσει όλους μας και να σταθούμε, αλληλέγγυοι στους αγώνες που έρχονται. Κανένας εργαζόμενος δεν μοιράστηκε τα κέρδη που είχε η εργοδοσία τα προηγούμενα χρόνια και δεν είμαστε διατεθειμένοι να μοιραστούμε την κρίση τους τώρα!

Είμαστε διπλά σας μέχρι την τελική νίκη!
Ο αγώνας σας είναι αγώνας όλων μας!

Το Δ.Σ. του Σωματείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...