Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Τρεμουν τις αντιδρασεις του λαου!!!



Κατεπείγουσα οδηγία της πρεσβείας των Η.Π.Α. εν όψη της 17 Νοέμβρη

Κατεπείγουσα οδηγία της πρεσβείας των Η.Π.Α. εν όψη της 17 Νοέμβρη


4



Με δύο διαδοχικές ανακοινώσεις, σήμερα Παρασκευή, και χθες, Πέμπτη, η αμερικανική κυβέρνηση προειδοποιεί – παραμονές του εορτασμού της επετείου της 17ης Νοέμβρη – τους εν Ελλάδι Αμερικανούς πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για το ενδεχόμενο επεισοδίων στην αυριανή πορεία, αλλά και ρατσιστικών επιθέσεων γενικότερα.
Σε μήνυμα, με ημερομηνία 15 Νοεμβρίου, που εξέδωσε το State Department, εφιστά την προσοχή στους Αμερικανούς πολίτες για εκτεταμένες διαδηλώσεις, με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, οι διαδηλώσεις θα λάβουν χώρα το απόγευμα του Σαββάτου.
«Παρακαλούμε όλους τους Αμερικανούς πολίτες
να φροντίσουν για την προσωπική τους ασφάλεια, να παραμένουν ενήμεροι για το τι πρόκειται να συμβεί στην περιοχή, που θα κινηθούν, – όπως για τοπικές εκδηλώσεις – και να παρακολουθούν διαρκώς δελτία ειδήσεων των τοπικών σταθμών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών για συγκεκριμένα περιστατικά, που έχουν στόχο την αμερικανική πρεσβεία, καθώς και να αναφέρουν συγκεκριμένα περιστατικά βίας, τα οποία στοχεύουν στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα ή στο Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη.
Οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να διατηρήσουν υψηλό επίπεδο επαγρύπνησης και να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για να ενισχύσουν την προσωπική τους ασφάλεια. Για περισσότερες πληροφορίες προτρέπουν τους Αμερικανούς να ανατρέξουν στην ενότητα της πρεσβείας τους «Για ένα ασφαλές ταξίδι στο εξωτερικό”. Οι πολίτες των ΗΠΑ, που ταξιδεύουν ή διαμένουν στην Ελλάδα παρακαλούνται να εγγραφούν στο Τμήμα Ασφαλούς Διαμονής ταξιδιώτη ξένου κράτους. Με την εγγραφή σας, είναι πιο εύκολο για το Προξενείο Πρεσβεία ή το πλησιέστερο να επικοινωνήσει μαζί σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αμερικανοί πολίτες, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, μπορούν να εγγραφούν απ ‘ευθείας στον πλησιέστερο προξενείο».
Σε δεύτερη ανακοίνωση, που ακολούθησε σήμερα, η αμερικανική πρεσβεία πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω:
«Οι πολίτες των ΗΠΑ διατρέχουν κίνδυνο από την αύξηση των απρόκλητων κρουσμάτων βίας και επιθέσεων κατά προσώπων, οι οποίοι γίνονται αντιληπτοί λόγω του χρώματος της επιδερμίδας τους. Αναφέρουμε ότι οι Αμερικανοί διατρέχουν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο να βρεθούν στο επίκεντρο αυτών των επιθέσεων σε σχέση με Αφρικανούς, Ασιάτες, Ισπανόφωνους ή πολίτες της Μέσης Ανατολής, με τον ερχομό τους στην Αθήνα ή σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας».

ΠΗΓΗ: news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...