Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ξεκίνησε η διαδικασία των δημοπρατήσεων με το Γραμματικό και την Κερατέα......


Τη δημοσίευση των προκηρύξεων των δημόσιων διεθνών διαγωνισμών για την κατασκευή των μονάδων επεξεργασίας απορριμμάτων στη Βορειοανατολική Αττική (Γραμματικό) και στη Νοτιοανατολική Αττική (Κερατέα) προχώρησε ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής, στο πλαίσιο υλοποίησης του ΠΕΣΔΑ για την Αττική, όπως ανακοίνωσε με ξεχωριστά δελτία τύπου.


H ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων συμμετοχής, στην α’ φάση του διαγωνισμού, ορίστηκε, για το Γραμματικό την Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 και γα την Κερατέα την Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013.

Για το Γραμματικό ορίζεται η δυναμικότητα της μονάδας στους 127.500, στην ΟΕΔΑ ΒΑ Αττικής, ενώ για την Κερατέα προβλέπεται ότι: «ο ΕΔΣΝΑ ως αναθέτουσα αρχή επιφυλάσσεται του δικαιώματος της περαιτέρω εξειδίκευσης και του ακριβούς προσδιορισμού, τόσο σε ό,τι αφορά την χωροθέτηση όσο και σε ό,τι αφορά την ακριβή ποσότητα των προς επεξεργασία απορριμμάτων. Τα παραπάνω θα προσδιοριστούν κατά τη διαδικασία του Ανταγωνιστικού Διαλόγου, αφού θα έχει προηγηθεί συνεργασία του Δήμου Λαυρεωτικής με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής».

Στο δελτίο τύπου αναφέρεται ακόμη ότι: «Η επιλογή του ανταγωνιστικού διαλόγου ουσιαστικά δικαιώνει τις προσπάθειές της διοίκησης του Συνδέσμου, αφού δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσει η α’ φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας, χωρίς να είναι απαραίτητο να έχει προσδιοριστεί εκ των προτέρων ο χώρος και η ποσότητα των απορριμμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...