Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Η εξεγερση της συνειδησης σου, ειναι η αρχη της Ελευθεριας σου!!!

To τελευταιο διαστημα, παρατηρειται ολο και περισσοτερο, μεγαλη αυξηση των εντολων διακοπης ρευματος, ακομη και σε νοικοκυρια που δεν οφειλουν μεγαλα ποσα που να ''δικαιολογουν'' κατι τετοιο.
Αυτη η τακτικη που ακολουθει πλεον η διοικηση της ΔΕΗ, στοχο εχει την απογνωση, τη τρομοκρατηση και ''συγχιση'' του καταναλωτη, με μοναδικο σκοπο την παση θυσια ''εισροη χρηματων'' στα ταμεια της ''επιχειρησης''  (αραγε απο που;), αλλα στη πραξη αυτο που επιτυγχανουν ειναι η περαιτερω εξαθλιωση των νοικοκυριων, η καταθλιψη και οι αυτοκτονιες.
Παρα τις ηδη υπαρχουσες αθλιες συνθηκες διαβιωσης των πολιτων και καταναλωτων, με σημερινη της ανακοινωση η διοικηση της ΔΕΗ εξαγγελει και περαιτερω αυξηση των τιμολογιων της κατα 20%.
Επειδη ειναι πλεον αυταποδεικτο και πασιφανες οτι η παρουσα συγκυβερνηση, μοναδικο της σκοπο εχει την βιαια ''οχι πλεον αναδιανομη του χρηματος'' στη χωρα, γιατι αυτο εχει επιτευχθει προ πολλου απο αλλους ''προθυμους'' υποτακτικους, αλλα την ολοσχερη εξαφανιση της μικρης και μεσαιας ταξης και τη μονιμη μεταβαση της στο περιθωριο, την επαιτεια και την απολυτη ταπεινωση και απωλεια της αξιοπρεπειας, με απωτερω σκοπο, την καμψη των ''αντιστασεων'' και των διεκδικησεων.
Επειδη ειναι πλεον αυταποδεικτο και πασιφανες, οτι εχουμε πολεμο, η χωρα ειναι υπο κατοχη, ο λαος ειναι προδομενος και σκλαβωμενος.
Επειδη ειναι πλεον αυταποδεικτο και πασιφανες, οτι τη χωρα ''διαχειριζονται'' προδοτες, δοσιλογοι και εγκληματιες του κοινου ποινικου δικαιου, που μοναδικο τους σκοπο, εχουν μετα τη λεηλασια, το διχασμο που ''επεβαλαν'' μεσω του κοινωνικου αυτοματισμου, τη προδοσια το απολυτο χαος, την εν λευκο παραδοση μας στους τοκογλυφους και στα ''τρελλα και ηγεμονικα ονειρα'' του τεταρτου ραιχ.
Επειδη κανενα μετρο και κανενα χαρατσι, δεν θα ειναι ποτε το τελευταιο μεχρι να ολοκληρωσουν το εφιαλτικο σχεδιο που εχουν θεσει σε εφαρμογη εδω και τρια χρονια και στο οποιο δεν εχουν κανει ''ουτε ενα λαθος'', αντιθετα το προχωρουν με χειρουργικη ακριβεια.
Επειδη κανεις δε προκειται να σου λυσει το προβλημα σου και κανεις δεν θα βαλει ''πανω απο σενα'' τα κομματικα του συμφεροντα και τους ''σχεδιασμους του''.
Καλουμε τους πολιτες σε καθολικη αντισταση, σε ανυπακοη,  και αρνηση πληρωμων.
Καλουμε τους πολιτες, να απεμπολισουν το φοβο και την ηττοπαθεια, να καταλαβουν οτι η λυση στα προβληματα τους δεν γινεται με ''αναθεση προς τριτους'' να αναλογιστουν τις τεραστιες ευθυνες που εχουν απεναντι οχι μονο απεναντι στα παιδια τους, αλλα και στις επομενες γενιες, να μην νομιμοποιουν τους εκβιασμους, τη τρομοκρατια, το ''μαζι τα φαγαμε'', να μην αποδεχτουν τη περαιτερω ταπεινωση, να γραψουν οι ιδιοι την ιστορια του τοπου αλλα και το μελλον τους, τιμωρωντας αυτους, που αμαυρωσαν την ιστορια του τοπου, καταδικασαν σε ''αφανισμο'' το λαο και συντελεσαν στη γενοκτονια του Ελληνικου λαου
Η ιστορια γραφεται με ανυπακοη και αντισταση και οχι με ραγιαδισμο, φοβο  ανυποληψια και αναθεση σε τριτους της Ελευθεριας σου......

ΑΛ.ΑΝΥ.Α αδεσμευτοι μαχητες των δρομων
αλληλεγγυη ανυπακοη ανατροπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...