Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

To κινημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α αδεσμευτοι μαχητες των δρομων, καλει σε ανοικτη συνελευση τα μελη και τους φιλους του κινηματος την Τεταρτη 28/11 στς 7.00 το απογευμα, στο καφε ΣΚΑΛΗΝΟ 25ης Μαρτιου και Αναξαγορα στον Ταυρο. 
Φιλοι και συναγωνιστες.
Οι μερες που διανυουμε, δεν μας δινουν περιθωρια για εγωισμους, αρνησεις, παθητικοτητα και εφησυχασμο. 
Πρεπει εμεις ολοι οσοι εχουν τραβηξει πραγματικο κουπι στη γαλερα του αγωνα και της αντιστασης απεναντι στο φασισμο και την υποτελεια, να συνεχισουμε τον αγωνα αυτο με περισσοτερη δυναμη, με ενοτητα, συσπειρωση και κοινο οραμα, που δεν ειναι αλλο, απο την πιεση μας με οσους τροπους και οση δυναμη διαθετουμε, απεναντι στη χουντα των τραπεζιτων των μεγαλοεργολαβων και των υποτακτικων της συγκυβερνησης εθνκης προδοσιας.
Η μεγαλη ''κοιλια'' που εχει γινει στις δρασεις των κινηματων, εχει αφησει ανοιχτο το πεδιο στους μηχανισμους εξοντωσης του λαου, με αποκορυφωμα, τον αγριο ξυλοδαρμο συμπολιτων μας στο Χαιδαρι, απο π
ρωτοπαλληκαρα εταιριας που εχει αναλαβει τις διακοπες ηλεκτροδοτησης οταν προσπαθησαν να διαμαρτυρηθουν επειδη τους στερουσαν ενα κοινωνικο αγαθο με φασιστικο τροπο και εν'καιρο πολεμου και κατοχης της χωρας.
Επειδη λοιπον θεωρουμε, οτι το κινημα δεν πρεπει να ειναι μονο εικονα στις ειδησεις, αλλα και επειδη το κινημα, δεν ειναι θεμα προσωπικων επιλογων και μοναχικος αγωνας, αλλα υποθεση και υποχρεωση ολων μας απεναντι στη κοινωνια, καλουμε ολους τους φιλους, τα μελη, αλλα και οσους θελουν να συσπειρωθουν σε ενα κοινο αγωνα που πλεον ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, στη συνελευση της ερχομενης Τεταρτης, τονιζοντας οτι ο μονος που επωφελειται απο την αδρανεια και τον διαμελισμο των κινηματων, ειναι ο εχθρος.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ
ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...