Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Μετα απο την ''επιτυχια'' του καλοστημενου σχεδιου φτωχοποιησης και εξαθλιωσης του λαου, τη κυριολεκτικα διαλυση του κοινωνικου ιστου και των Ελληνικιων νοικοκυριων, επιχειρειται κατι το ακομη πιο αθλιο.
Επιχειρειται ο ''ξαφνικος θανατος'' των πολιτων, απο τις διακοπες ηλεκτροδοτησης λογω αδυναμιας πληρωμης των λογαριασμων, που εχει παρει μορφη χιονοστιβαδας και εχει καταπλακωσει και συνθλιψει τα νοικοκυρια.
Σε αυτη την αθλιοτητα το τελευταιο διαστημα, ερχεται να προστεθει και αλλη μια, ακομη πιο ελλεεινη.
Ειναι το ''καρτερι'' των ιδιωτικων συνεργειων και οι επανελεγχοι που διενεργουνται επειτα απο καθε διακοπη, με σκοπο τον εκφοβισμο οσων απο τους πολιτες επανασυνδεουν μονοι τους και μεσα στην απογνωση τους για να ζησουν, ετσι ωστε να ''αναγκαστουν'' (πως αραγε;) να εξοφλησουν το λογαριασμο τους.
Αποκορυφωμα της αθλιοτητας του ''κρατους'', ειναι το φαινομενο που παρατηρειται το τελευταιο διαστημα, με τη προσληψη ''μπραβων'' και ψευτοπαλληκαραδων απο τις εταιριες και τον ανελεητο ξυλοδαρμο οσων πολιτων αντιστεκονται στις διακοπες, η διαμαρτυρονται.
Η οργανωτικη ομαδα της κινησης πολιτων εναντια στις διακοπες ρευματος, καταγγελει τις τακτικες και πρακτικες της διοικησης της ΔΕΗ και των εργολαβων φιλων τους και καλει τους πολιτες να συμμετασχουν ενεργα στη κινηση μας ετσι ωστε να μπορεσουμε ''ολοι μαζι'', με δυναμικη αντισταση και ανυπακοη, να παρουμε τη κατασταση στα χερια μας.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΣΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...