Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.

                                                                                            Ακουγοντας και συμφωνωντας απολυτα με τις δηλωσεις του Τουρκου πρωθυπουργου Ταγιπ Ερντογαν, σχετικα με την προσφατη ''αναβαθμιση'' της Ελληνικης οικονομιας απο ξενους τραπεζικους οικους κατα 6 μοναδες, σκεφτομουν το ποσο αθλιο παιχνιδι παιζεται σε βαρος του Ελληνικου λαου απο τις δυναμεις του παγκοσμιου τραπεζικου φασισμου που ισοπεδωνει τα παντα στο περασμα του, με πολυ ''εντεχνο'' και ''συντονισμενο'' τροπο.
                                                                                                 Δικαιολογω απολυτως την ''οργη'' του τουρκου πρωθυπουργου και δεν αισθανομαι λιγοτερο ''πατριωτης'' απο κανενα γι'αυτη μου τη θεση, αφου πλεον αποδεικνυεται περιτρανα το ποσο απροκαλυπτα μας δουλευουν ολους ψιλο γαζι, παιζοντας σκακι στις πλατες μας και το ποσο ευκολη λεια ειμαστε.

Και βεβαια εχει απολυτο δικιο ο ''γειτονας'' μας και ειναι απολυτα δικαιολογημενη η εκρηξη του και η οργη στις δηλωσεις που εκανε, αλλα θα επρεπε να προβληματισει τα εκατομμυρια των συμπατριωτων μας που υπνωτισμενοι και με τσιμπλα στο ματι, υποτασσονται αδιαμαρτυρητα στις προθεσεις των παγκοσμιων τοκογλυφων και στους εδω δοσιλογους και προδοτες υποτακτικους τους.


Δεν θελει πολυ μυαλο και ιδιαιτερες γνωσεις για να καταλαβει καποιος το μεγεθος της κοροιδιας και του βρωμικου παιχνιδιου που παιζεται σε βαρος του εξαφανισμενου και εξουθενομενου πλεον Ελληνικου λαου.


Δεν σας υποψιαζει, τη στιγμη που στη χωρα δεν λειτουργει τιποτα, τη στιγμη που εχουμε σχεδον καθολικη σταση πληρωμων, με νοσοκομεια χωρις φαρμακα, σχολεια χωρις θερμανση και βιβλια, με ολα τα δανεια στο κοκκινο, με εκατομμυρια λουκετα στις επιχειρησεις, με 30% ανεργια, με το 60% των Ελληνων κατω απο το οριο της φτωχειας, με συσσιτια σε ολη τη χωρα, με τα νοικοκυρια να παγωνουν χωρις θερμανση και να βυθιζονται στο σκοταδι απο απληρωτους λογαριασμους ρευματος, με τα αυτοκινητα ακινητοποιημενα απο βενζινη και ανασφαλιστα, με τον κοσμο να αυτοκτονει και να πεφτει σε καταθλιψη, με, με, με .....να βγαινει ξαφνικα σαν απο ''μηχανης θεος'' ενας ''οικος ανοχης'' και να αναβαθμιζει την Ελληνικη οκονομια; ε, με συγχωρειτε, αλλα αν αυτο δεν ειναι απατη, τοτε τι ειναι; Και μαλιστα, οταν εχουμε το δεδομενο οτι αυτοι οι ιδιοι μας υποβαθμιζαν συνεχως απο τα τελη του 2009, τοτε που αρχισε το παρτυ και η οικονομια μας ηταν απειρως καλυτερη.


Ειναι κατι σαν την ιστορια με τα πεναλντυ που δινουν οι διαιτητες οταν καταλογιζουν ενα που δεν ειναι, δινουν ενα αλλο στον ''αδικημενο'' που παλι δεν ειναι για να ισοφαρισουν τα λαθη.

Πολυ θα ηθελα να ειναι ετσι αλλα δυστυχως ειναι αλλοιως.


Κανενα λαθος δεν εχει γινει και σε καμμια περιπτωση δεν παει να ''ισοφαριστει'' τιποτα.


Η μουσαντενια αναβαθμση της Ελληνικης οικονομιας, ειναι η συνεχεια ενος βρωμερου σχεδιου που εξελλισεται τα τελευταια χρονια, με σκοπο την υποταγη της χωρας μεσω της εξαθλιωσης του λαου και αυτο επιτυγχανεται σταδιακα και μεθοδευμενα, χωρις καν αντισταση, χωρις αμυνα.


Πολυ απλα λοιπον και επειδη ''βλεπουν'' οτι η κοινωνια εχει φτασει στα ορια της, επειδη βλεπουν οτι πιθανον θα υπαρξουν κοινωνικες εκρηξεις απο την πεινα και την εξαθλιωση, σπευδουν να πριμοδοτησουν τη σημερινη κυβερνηση, τους υποτακτικους τους, δινοντας ''εντολη'' στο ''μυαλο'' της κοινωνιας οτι.....η χωρα ανακαμπτει, η οικονομια αναθερμαινεται, οι θυσιες σας πιανουν τοπο, τα βασανα σας τελειωνουν, γι'αυτο λοιπον, σκυψτε κι'αλλο το κεφαλι, δεχτειτε αδιαμαρτυρητα τις φαπες και καντε υπομονη.

Παπαρια μεντολες δηλαδη.

Στο ιδιο μηκος κυματος, ειναι και η βραβευση του σαμαρα απο την ευρωπαικη ενωση σαν το προσωπο της χρονιας, το ιδιο ηταν και η αναθεση στην Ελλαδα των ολυμπιακων αγωνων, το ιδιο ηταν και το περιφημο ευρωπαικο στη Λισσαβωνα, το ιδιο θα ειναι και ''κατι αλλο'' που θα συμβει αυριο και θα αναβαθμιζει την Ελλαδα των στεναγμων και της τραγωδιας.


Δικαιολογημενος λοιπον ο θυμος του Ερντογαν, αλλα αδικαιολογητος ο Ελληνικος λαος, που δεχεται αδιαμαρτυρητα και αμαχητι, το σχεδιο της υποταγης του, της φτωχοποιησης του λαου, του ξεπουληματος της χωρας, της διαγραφης απο τον παγκοσμιο χαρτη αυτης της μικρης, με τεραστιο παρελθον αλλα με ανυπαρκτο παρων και αβεβαιο μελλον κουκιδας, που καποτε  λεγοταν ΕΛΛΑΔΑ.


Καραγιωργος Τασος

Μελος του κινηματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...