Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

(ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ....ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, ΤΑ...ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΑΣ)!!!!!!......Χωρίς θέρμανση το νοσοκομείο Μεσολογγίου!!!!!!!!!!!!!


Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκεται το Νοσοκομείο Μεσολογγίου με τους γιατρούς να καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κάτω από τριτοκοσμικές συνθήκες.
Οι περικοπές και οι ελλείψεις υλικών αγγίζουν μέχρι και τα πιο στοιχειώδη, ενώ η χρήση καλοριφέρ γίνεται με το σταγονόμετρο.
Ένα κτίριο με δεκάδες προβλήματα και χωρίς καμία ενεργειακή θωράκιση, έχει μετατραπεί στην κυριολεξία σε κατάψυξη, με αποτέλεσμα πολλοί ασθενείς αναγκάζονται να φέρνουν μέσα θέρμανσης από τα σπίτια τους.
Συγγενείς των ασθενών μιλώντας στο Αχελώος TV για την κατάσταση που επικρατεί καταγγέλλουν ότι η διοίκηση του νοσοκομείου, διαμηνύει ότι δεν υπάρχουν λεφτά για πετρέλαιο, αδιαφορώντας παράλληλα στις εκκλήσεις τους έστω για θέρμανση με φορητά μέσα…

Πηγή:cityvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...