Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

«Φορολογικός μετανάστης» στο Βέλγιο ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ!!!!!!(ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ...ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ???? ΕΕΕΕΕ???? ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ........ΗΣΙ???? ΜΑΛΛΟΝ)!!!!!


Την οργή του εξέφρασε ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Μαρκ Ερό για την απόφαση του διάσημου ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρντιέ να μεταφέρει τα φορολογικά στοιχεία του στο Βέλγιο προκειμένου να γλυτώσει την υψηλή φορολόγηση τυων υψηλών εισοδημάτων που θα εφαρμοστεί στη Γαλλία. Οι φορολογικοί μετανάστες επιθυμούν απλώς «να γίνουν πιο πλούσιοι» κι επιζητούν «να εξαιρεθούν από την αλληλεγγύη προς τους υπόλοιπους Γάλλους», τόνισε ο Ερό, μιλώντας στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά το πέρας της εθνικής διάσκεψης κατά της φτώχειας.

«Εκείνοι που αυτοεξορίζονται στο εξωτερικό, δεν είναι εκείνοι που φοβούνται μην τυχόν φτωχύνουν. Είναι εκείνοι που απλώς θέλουν να γίνουν πιο πλούσιοι», σημείωσε ο Σοσιαλιστής πρωθυπουργός.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ είναι ο δεύτερος επώνυμος Γάλλος που επιλέγει τη μέθοδο της «φορολογικής μετανάστευσης» για να γλυτώσει από την ισχύ του νόμου για την φορολόγηση των υψηλών εισοδημάτων, μετά το αφεντικό της Luis Vuitton, Μπερνάρ Αρνό.
Ο Ντεπαρντιέ κατέφυγε στο χωριό Νεσέν που απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο από την πόλη Ρουμπέ στη Γαλλία. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, το χωριό φιλοξενεί ήδη 3.800 Γάλλους εκατομμυριούχους που θέλουν να αποφύγουν την αύξηση της φορολογίας του Ολάντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...