Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ!!!!!!!!!!!


Ένα απίστευτο φακέλωμα με αφορμή την «φοροδιαφυγή», κατόπιν «εντολών της τρόικας», όπως παγίως αναφέρεται κάθε φορά για να δικαιολογηθούν όλες οι επιθέσεις στα λαϊκά εισοδήματα, έχει ξεκινήσει και ολοκληρώνεται μέσα στο Γενάρη του 2013. Όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί, οι κινήσεις των πιστωτικών καρτών, οι λογαριασμοί των ΔΕΚΟ και της κινητής τηλεφωνίας, ακόμα και της καρτοκινητής, χρήση υπηρεσιών υγείας, καταγράφονται λεπτομερώς προκειμένου να γίνονται συγκρίσεις από την εφορία εσόδων-εξόδων κάθε πολίτη.
Είναι προφανές ότι δημιουργείται μια τεράστια βάση προσωπικών δεδομένων κάθε εργαζόμενου, συνταξιούχου, νέου κ.λ.π. που θα αξιοποιηθεί ποικιλότροπα. Εφορία, αστυνομία, τράπεζες αργότερα και οπωσδήποτε μεγάλες πολυεθνικές θα έχουν στη διάθεση τους τον ατομικό φάκελο κάθε πολίτη δια πάσαν χρήσιν.
Η καραμέλα της φοροδιαφυγής, συνέχεια του «όλοι μαζί τα φάγαμε», προφανώς δεν πρόκειται να αποδώσει φορολογικά έσοδα και το ξέρουν 1.500.000 άνεργοι και άλλα 2,5 εκ. εργαζόμενων με κατώτατα ημερομίσθια και χαμηλοσυνταξιούχοι, προφανώς δεν μπορούν να κλέψουν το κράτος. Το κράτος τους κλέβει κανονικά και με το νόμο.
Αντίθετα, κανένα αντίστοιχο μητρώο μεγάλων εταιριών και των μετόχων τους δεν πρόκειται να δημιουργηθεί ποτέ. Κανείς δεν πρόκειται να φορολογήσει τις offsore. Νέες φοροαπαλλαγές έχουν προστεθεί στο τελευταίο φορολογικό νομοσχέδιο άλλωστε για μεγάλες εταιρίες, όσο και για μεγαλοαστούς επιχειρηματίες. Αυτοί όλοι βλέπετε, αγωνίζονται για την ανάπτυξη…
Ποιος λόγος λοιπόν υπαγορεύει το «κατ’ εντολή της τρόικας» φακέλωμα κάθε πολίτη; Ο τρόμος της εξέγερσης του λαϊκού παράγοντα . Ο φόβος τους μπροστά στο ξύπνημα του γίγαντα λαού. Σχεδιάζουν την ισοπέδωσή μας οικονομικά και ψυχολογικά, με κάθε νέο μέτρο που σχεδιάζουν και ανακοινώνουν, πρωτίστως επιδιώκοντας να καλλιεργήσουν την αντίληψη ότι αυτοί οι λίγοι, το κράτος τους και οι υποτακτικοί τους είναι ο γίγαντας κι όχι εμείς. Καλλιεργούν μεθοδικά την ηττοπάθεια. Σπέρνουν το φόβο. Κάθε μέτρο που ανακοινώνουν «στοχεύει στα πόδια, αλλά στο μυαλό είναι ο στόχος».
Ας τους δώσουμε τη μόνη απάντηση που μπορεί να αλλάξει πραγματικά τη ζωή μας. Να κατεβούμε στους δρόμους και να τους ανατρέψουμε. Ή αυτοί ή εμείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...