Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ.

Η ''ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ'' ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ''ΑΛ.ΑΝΥ.Α''  ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

Το βιντεο αυτο, ειναι αφιερωμενο σε ολους αυτους που καθονται αναπαυτικα στο καναπε τους, αδιαφορωντας επιδεικτικα για τον πονο και τη τραγωδια που εκτυλισσεται γυρω τους και σε αυτους που ''νομιζουν'' οτι επανασταση και αντισταση, ειναι μονο το πληκτρολογιο του υπολογιστη τους, τα μεγαλα λογια, η κριτικη σε ολους εμας που ''μπαινουμε'' μεσα στη καρδια του προβληματος και οι αγονες κριτικες.
Εμεις, δεν θεωρουμε οτι θα σωσουμε τη χωρα μονοι μας.
Δεν θεωρουμε οτι ειμαστε οι μοναδικοι ''επαναστατες'' και κινηματιες στη χωρα, δεν θεωρουμε οτι μονοι μας, θα φερουμε την ανατροπη.
Θεωρουμε ομως, οτι κανουμε ακριβως, αυτο που οι δυναμεις μας επιτρεπουν, ξερουμε που παταμε και δεν αφηνουμε τους συμπολιτες μας χωρις την αλληλεγγυη μας, επικαλουμενοι  τη ''μεγαλη ανατροπη'' η περιμενοντας να την ακουσουμε στις ειδησεις.
Και βεβαια ειμαστε στους δρομους.
Και βεβαια συμμετεχουμε στο γενικο κινημα ανυπακοης και αντιστασης.
Θεωρουμε ομως και καθηκον μας, οτι πλεον οι μορφες δρασης θα πρεπει να αναθεωρηθουν.
Εχουμε πολεμο, εχουμε κατοχη, εχουμε γενοκτονια και εμεις ολοι ειμαστε υποχρεωμενοι να το καταλαβουμε και να ''ταιριαξουμε'' τις φωνες διαμαρτυριας και τις πορειες, με παρεμβασεις ουσιας, μεσα στη κοινωνια, διπλα σε συνανθρωπους μας, χωρις να βγαζουμε απο το μυαλο μας οτι ο μαναδικος τροπος για να αλλαξουν ολα, ειναι οι δρασεις πραγματικης ανυπακοης και αντιστασης, η ρηξη με το κρατος, και οι ''μαχες'' στους δρομους.
Μεχρι ομως να κερδισουμε το πολεμο, δεν θα πρεπει να ξεχναμε οτι εχουμε και τραυματιες που θελουν τη στηριξη μας για να μπορεσουν να ''συμμετασχουν'' και αυτοι στη μαχη.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...