Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Δήμος Χαϊδαρίου, τώρα!!!! Κατάληψη και απίστευτη ένταση απόψε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Καλεί κόσμο σύσσωμη η αντιπολίτευση, για να "αποτραπεί η ιδιωτικοποίηση του Δήμου"!!!!!!


Πανδαιμόνιο και αντεγκλήσεις απόψε στο Δημοτικό Συμβούλιο, που ξεκίνησε στις 6.30 και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Οι εργαζόμενοι, με τη συμπαράσταση όλων αντιπολιτευόμενων παρατάξεων και με τη βοήθεια των των Πολιτών σε Δράση που είχαν οργανώσει συγκέντρωση στο Δημαρχείο, προχώρησαν στην κατάληψη της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, διαμαρτυρόμενοι για την ιδιωτικοποίηση του Δήμου. Συγκεκριμένα, αντιτίθενται

στην παραχώρηση σε ιδιώτες του Κολυμβητηρίου που αφορά τον αθλητισμό, του Πνευματικού Κέντρου που αφορά τον πολιτισμό και των Παιδικών Σταθμών που αφορούν την κοινωνική πολιτική.

Σε ανάρτησή μας πριν λίγες μέρες, όταν ο δήμαρχος ανέβαλε τη συνεδρίαση του συγκεκριμένου Δημοτικού Συμβουλίου υπολογίζοντας τις σφοδρές αντιδράσεις, είχαμε μιλήσει για "φόβο του δημάρχου πριν από το πέναλτι". Ο Δ. Μαραβέλιας ήλπισε σε εκτόνωση των αντιδράσεων -γι' αυτό και όρισε τη συνεδρίαση σε εργάσιμες ώρες-, όμως έκανε μεγάλο πολιτικό λάθος, αφού τελικά... "έριξε λάδι στη φωτιά".

Αρχικά, μόλις εκδηλώθηκε η κατάληψη, η δημοτική αρχή αποχώρησε στα γραφεία του τρίτου ορόφου, ωστόσο κάποια στιγμή επανεμφανίστηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ο δήμαρχος ενημέρωσε το σώμα ότι η συνεδρίαση έγινε και ολοκληρώθηκε και ότι οι αποφάσεις έχουν ληφθεί! Οι παριστάμενοι αντέδρασαν εντονότατα, κατηγορώντας τη δημοτική αρχή για πολιτική εξαπάτηση, αφού κατά κοινή ομολογία το Συμβούλιο δεν έγινε. Σε δήλωσή του στο Χαϊδάρι Σήμερα, πριν λίγα λεπτά, ο επικεφαλής της αξιωατικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Τσατσαμπάς κατηγόρησε τη δημοτική αρχή ότι προχωράει σε τέτοιες απίστευτες μεθοδεύσεις γιατί "θέλει να παραδώσει τη δημοτική περιουσία σε φίλους και κολλητούς".

Εκ μέρους της ΚΟΙΝΣΕΠ "Ακτίνα" ο Λεωνίδας Χρυσομάλης μάς δήλωσε ότι "δημοκρατία είναι να ψηφίσει αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο ό,τι νομίζει σωστό και το επόμενο, όποια σύνθεση κι αν έχει, να πάρει τις δικές του αποφάσεις".

Αυτή την ώρα ο κόσμος παραμένει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως και η δημοτική αρχή. Οι τρεις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης (Πρώτα το Χαϊδάρι, Λαϊκή Συσπείρωση, Πολίτες σε Δράση), κάνουν κοινή δημόσια έκκληση για προσέλευση κόσμου στο Δημαρχείο, για να αποτραπεί η διεξαγωγή της συνεδρίασης, που "θα οδηγήσει στο ξεπούλημα του Δήμου". Στην πρόσκληση ανταποκρίνονται ο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ, η Λαϊκή Συνέλευση Χαϊδαρίου και ο "Ιστός".

 από ΧΑΪΔΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...