Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Πολίτες σε Δράση: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Δήμου Χαϊδαρίου....


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνουν οι Πολίτες σε Δράση - Οικολόγοι Πράσινοι, σήμερα Τρίτη 18 Δεκεμβρίου έξω από το Δημαρχείο, κατά την ώρα διεξαγωγής του Δημοτικού Συμβουλίου (5.30), με κεντρικό σύνθημα "Όχι στην ιδιωτικοποίηση κοινωνικών αγαθών και υπηρεσιών του Δήμου μας".
Τα πυρά της δημοτικής κίνησης στρέφονται κατά της δημοτικής αρχής που υπακούοντας στις επιταγές της Τρόικας είναι πρώτη στην εφαρμογή των μέτρων της.

Το κάλεμα της δημοτικής κίνησης

Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, σας Καλούμε όλους να συμμετέχετε στην διαμαρτυρία έξω από το Δημαρχείο, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση κινωνικών αγαθών και υπηρεσιών του Δήμου μας.
Δύο χρόνια μετά την ψήφιση του «Καλλικράτη», σε συνδυασμό και με την εφαρμογή των μνημονίων οι δήμοι όλης της χώρας βρίσκονται «στο κόκκινο», αδυνατώντας να καλύψουν ακόμα και τις πιο βασικές κι αναγκαίες δαπάνες.
Οι κεντρικοί πόροι για την Τ.Α έχουν μειωθεί μέχρι σήμερα κατά 60% , το προσωπικό μετά τις συνταξιοδοτήσεις και τις αναγκαστικές εφεδρείες δεν αρκούν να καλύψουν τη λειτουργία των υπηρεσιών της , ενώ πάνω από 100 νέες αρμοδιότητες έρχονται στους δήμους. Η επιβολή τής επιτροπείας ουσιαστικά καταργεί το αυτοδιοίκητο και υποχρεώνει τους δήμους στην επιβολή επιπρόσθετων φόρων και τελών.
Η Διοίκηση του Δήμου κι ο Δήμαρχος στην πόλη μας, υπακούοντας στις επιταγές της «τροϊκανής κυβέρνησης, είναι πρώτοι στην εφαρμογή των μέτρων γρήγορα και «αποτελεσματικά».
Παραχωρεί το Πνευματικό Κέντρο, το Κολυμβητήριο, δομές της Κοινωνικής Υπηρεσίας και σήμερα, λειτουργίες των Παιδικών Σταθμών, σε ιδιώτες με τη μορφή ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Προσλαμβάνει εργαζόμενους μόνο μέσω Μ.Κ.Ο χωρίς να ενδιαφέρεται αν αυτές τηρούν τα στοιχειώδη, δηλαδή την πληρωμή τους.
Εμείς, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ – ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, δε θέλουμε μια Τοπική Αυτοδιοίκηση υποταγμένη, μακρύ χέρι του κράτους, της κυβέρνησης και των επιλογών της, μακριά από το λαό και τα προβλήματά του. Να μην προσφεύγει σε εύκολες λύσεις μόνο και μόνο για να είναι αρεστή και «νομοταγής».
Θέλουμε, ιδιαίτερα σ’ αυτή την κρίσιμη για το λαό συγκυρία, μια Τοπική Αυτοδιοίκηση,
  • Αγωνιζόμενη ενάντια στις κυβερνητικές επιταγές που την διαλύουν,
  • Μαχόμενη στο πλάι του λαού που υποφέρει από την ανεργία, τα χαράτσια, τους αλλεπάλληλους φόρους.
  • Συνεργάτη των εργαζόμενων στο Δήμο, ενάντια στις απολύσεις.
  • Αρωγό στους μικρομεσαίους του Δήμου μας που πλήττονται από το κλείσιμο των επιχειρήσεών.
  • Με διαφανείς διαδικασίες και σε συνεργασία με τον δημότη να δημιουργήσει κοινωνικές δομές βοήθειας και ανακούφισης όλων όσων έχουν ανάγκη.

Εμείς, οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ»,
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΟΧΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ
ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...