Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Αίμα στην άσφαλτο: Μία νεκρή, 24 τραυματίες σε καραμπόλα 26 οχημάτων!!!!!!!!!!!!!


Μία γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο σε μία απίστευτη καραμπόλα όπου ενεπλάκησαν τουλάχιστον 26 αυτοκίνητα στην εθνική οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Κλειδίου Ημαθίας.
Όλα ξεκίνησαν στις 08:45 όταν μία νταλίκα για άγνωστους έως τώρα λόγους ανετράπη και στη συνέχεια ακολούθησε το χάος αφού λόγω της περιορισμένης ορατότητας εξαιτίας της πυκνής ομίχλης προκλήθηκε διπλή καραμπόλα 26 αυτοκινήτων.
Το σκηνικό μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο, αφού τα περισσότερα αυτοκίνητα έχουν καταστραφεί, άλλα είναι αναποδογυρισμένα, ενώ στην καραμπόλα φέρεται να ενεπλάκη και ένα ασθενοφόρο.
Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία οδηγού που έφτασε στο σημείο αμέσως μετά το δυστύχημα «Ακούγαμε φωνές από τους εγκλωβισμένους, αλλά δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε. Το ένα αυτοκίνητο ρούφαγε το άλλο».
Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης Ιωάννης Καραλιάς που βρέθηκε στο σημείο είπε πως είναι θαύμα που υπάρχει μόνο ένας νεκρός, αφού δεν διακρίνεται ποιο αυτοκίνητο είναι πρώτο, δεύτερο, τρίτη, αφού όλα έχουν δημιουργήσει μία μάζα από λαμαρίνες.
Στο τροχαίο ενεπλάκη αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και μία έγκυος γυναίκα -κυοφορεί δίδυμα-, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί στη διαδικασία του τοκετού.
Οι υπόλοιποι τραυματίες, εκ των οποίων τέσσερις σοβαρά, διακομίζονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Βέροιας. Συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο της Βέροιας διακομίστηκαν 12 τραυματίες εκ των οποίων τρία παιδιά. Στο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκαν εφτά και δύο στο Αγιος Δημήτριος.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δέκα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ (δύο από Κατερίνη, τέσσερα από Βέροια και τέσσερα από Θεσσαλονίκη) για τη μεταφορά των τραυματιών σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Βέροιας.

Φωτογραφία: seleo.gr



See video


Υ.Γ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΛΗΡΩΝΕ ΔΙΟΔΙΑ!!!!!! ΚΟΡΟΙΔΑ????!!!!!!!!!!!!! ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ.....ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...