Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ενημερωση απο την ''Κινηση πολιτων εναντια στις διακοπες ρευματος''


Βεβαιο θεωρειται, οτι μετα την παρεμβαση της ''κινησης πολιτων εναντια στις διακοπες ρευματος'' και την πιεση που ασκηθηκε στη διοικηση της ΔΕΗ, οτι οι ευπαθεις κοινωνικες ομαδες και οσοι εχουν χαμηλα, η ανυπαρκτα εισοδηματα, θα ''προστατευθουν'' απο τις διακοπες ηλεκτροδοτησης. Σε οσους ακομη, δεν γινοταν διακονονισμος βασει των εισοδηματων που ειχαν, θα υπαρχει πλεον η δυνατοτητα ρυθμισης, και η αποφυγη της διακοπης της ηλεκτρδοτησης.
Αυτες ηταν οι 'αδιαπραγματευτες ''θεσεις'' και απαιτησεις μας στη μεταξυ μας συναντηση και φαινεται οτι η ''υποσχεση'' που αποσπασαμε απο τη διοικηση της ΔΕΗ, οχι μονο δεν θα αθετηθει, αλλα υλοποιειται αμμεσα,, οπως μας διαβεβαιωνουν και τα στελεχη της διοικησης της ΔΕΗ, με τους οποιους εχουμε ''ανοιξει'' εναν διαυλο επικοινωνιας και ενημερωσης, πανω σε αυτα τα δυο ζωτικα για την κοινωνια θεματα.
Αυτη η εξελιξη σε καθε περιπτωση, συνιστα μια μεγαλη νικη των κινηματων, που δινει ελπιδα σε παρα πολυ κοσμο αλλα, και μεγαλη ικανοποιση και δυναμη σε ολους οσους εχουν ταχθει στον αγωνα, εναντια στην εξαθλιωση και ταπεινωση των συμπολιτων μας!!!
Συντονιστικη ομαδα
''κινησης πολιτων εναντια στις διακοπες ρευματος''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...