Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ : «ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ»


Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, 20138

stamatopoulos1Η κατάσταση δεν είναι καλή στο μηχανοστάσιο του ΜΕΤΡΟ. Μια αδυσώπητη ησυχία πριν από την καταιγίδα. Οι εργαζόμενοι περιμένουν αλλά δεν θα είναι μόνοι τους. Στο πλευρό τους καταφθάνουν εργαζόμενοι από άλλες υπηρεσίες των ΜΜΜ της Αττικής. Η σύγκρουση για τους εργαζόμενους θα είναι αναπόφευκτη εαν η κυβέρνηση δεν ρίξει τους τόνους. Το γερμανοκίνητο καθεστώς Σαμαρά, θέλει να πατήσει μπότα στην απεργία. Και να την σπάσει. Με τη βία. Όπως έγινε και στο Σύνταγμα πριν από δύο χρόνια. Ξύλο. Στη θέση του Δένδια ήταν ο Παπουτσής. Και οι εργαζόμενοι θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Ξέρουν από αυτά. «Εδώ θα μείνουμε. Τους περιμένουμε. Ούτε βήμα πίσω», είπε ο κ.Σταματόπουλος στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
Πριν από λίγο(βράδυ Τετάρτης)ο πρόεδρος των εργαζομένων, Αντώνης Σταματόπουλος, πρόσθεσε:»Θα μας χτυπήσουν. Το καθεστώς είναι έτοιμο να μας συλλάβει. Καλώς να ορίσουν».
«Μέχρι αύριο οι πρωτεργάτες να συμμορφωθούν με τις δικαστικές αποφάσεις, αλλιώς θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου. Η νομοθεσία προβλέπει τι πρέπει να γίνει σε όσους πρωτοστατούν στις απεργίες», ειπε ο πρώην βοηθός της Ρούλας Κορομηλά, κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Νωρίτερα, στο ενδεχόμενο επίταξης, οι εργαζόμενοι δήλωσαν ανυποχώρητοι και διαμήνυσαν ότι θα απαντήσουν «με πόλεμο στον πόλεμο της κυβέρνησης».
«Θα έχουμε μπλακ άουτ στις συγκοινωνίες αν η κυβέρνηση προχωρήσει σε επίταξη κι αυτό δεν είναι απειλή» είπε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Κίνησης της ΣΤΑΣΥ, Χρήστος Κούκης.
Σημειώνεται ότι οι συρμοί του μετρό είναι σήμερα ακινητοποιημένοι για έβδομη συνεχή ημέρα, ενώ στάσεις εργασίας από τις 12.00 έως τις 16.00 πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε ηλεκτρικό και τραμ.
(ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΜ. ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ!!!! ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΗΦΑΓΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ)!!!!!!!!!!!!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ Λ. ΚΗΦΙΣΟΥ 94.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...