Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Το κινημα ''αλ.ανυ.α '' αδεσμευτοι μαχητες των δρομων, καταδικαζει την νεα επιδειξη ισχυος των δυναμεων κατοχης της χωρας στη σημερινη καταληψη στη βιλλα ''ΑΜΑΛΙΑ' και στα γραφεια της ''νεοφασιστικης οργανωσης'' που αυτοαποκαλειται ''δημοκρατικη αριστερα''.
Τετοιου ειδους πρακτικες, που μοναδικο σκοπο εχουν τον εκφοβισμο και την ''απομονωση'' των δυναμεων ανυπακοης και αντιστασης στη χωρα, το μονο που μπορει να ''πετυχουν'' ειναι το ''ξεβρακωμα'' και η  συντομοτερη ''αποκαθηλωση'' των φασιστικων δυναμεων, που θεωρουν οτι με γκαιμπελικου τυπου προβακατσιες, παραπληροφορηση, αυταρχισμο και θρασσος, θα καμψουν τις ''αντιστασεις'' ολων οσων αγωνιζονται χωρις παρεκλισεις και υποχωρησεις στον αγωνα για πραγματικη δημοκρατια, ελευθερια και κοινωνικη δικαιοσυνη.
Σε ολους οσους ''αγωνιζονται'' με παθος για την ολοσχερη διαλυση του κοινωνικου ιστου, που θα εχει σαν αποτελεσμα το ευκολοτερο ξεπουλημα και την παραδοση της χωρας σε ντοπιους και ξενους τραπεζιτες, θελουμε να υπενθυμισουμε οτι αυτο που επιδωκουν δεν θα ειναι τοσο ευκολο, οσο αυτοι θελουν να πιστευουν.
Η ιστορια εχει αποδειξει διαχρονικα, οτι ολες οι δυναστειες, οι αυτοκρατοριες, τα καθεστωτα και οι κατοχες, καποτε τελειωνουν και μαλιστα το τελος τους, δεν ηταν ποτε ευχαριστο.
Οι δυναμεις του σκοτους της καταστροφης και της καταδυναστευσης των λαων εχουν παντα σφραγιδα με ημερομηνια ληξης!!!
''ΑΛ.ΑΝΥ.Α'' ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...