Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Χαϊκάλης σε Γεωργιάδη: «Είσαι ξεφτίλας»!


Εκτός ελέγχου βγήκε η κατάσταση στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά που προβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου, καθώς μετά από έναν άγριο καβγά μεταξύ του Παύλου Χαϊκάλη και του Άδωνι Γεωργιάδη, ο βουλευτή της ΝΔ αποχώρησε από το πλατό.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρότεινε να ενταχθούν και οι βουλευτές στο ενιαίο μισθολόγιο. «Πώς θα ζήσει ένα άτομο με 586 ευρώ;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Η απάντηση του πρώην υπουργού ήταν άμεση: «Σε προκαλώ για να μην είσαι ψεύτης, από τον επόμενο μήνα να κρατήσεις 586 ευρώ και τα άλλα να τα μοιράσεις»!

Η φράση αυτή αρκούσε για να εξοργίσει τον Παύλο Χαϊκάλη ο οποίος άρχισε να φωνάζει προς τον συνάδελφό του βουλευτή: «Είσαι ξεφτίλας! Ένας ξεφτιλισμένος είσαι! Είσαι καραγκιόζης! Βλάκα! Ε, βλάκα!».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν άντεξε τα «γλυκόλογα» του Παλύλου Χαϊκάλη, είπε «Bye» και αποχώρησε από το πλατό.
Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα ο κ. Χαϊκάλης ζήτησε δημόσια «συγγνώμη» για την απρεπή του στάση και τους βαρείς χαρακτηρισμούς, που προκάλεσαν αμηχανία στους παρουσιαστές και τους καλεσμένους.

σχολιο: Απολαυστε το Βιντεο. Υπαρχουν ακομα βουλευτες που αγανακτουν με οσα συμβαινουν στην χωρα μας !! Μπραβο κ.Χαικαλη !
Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...