Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Βρωμικο και ανηθικο πολεμο κατα του Αντωνη Σταματοπουλου, προεδρου του συνδικαλιστικου σωματειου του ΜΕΤΡΟ, εξαπελυσε το indymedia


Βρωμικο και ανηθικο πολεμο κατα του Αντωνη Σταματοπουλου, προεδρου του συνδικαλιστικου σωματειου του ΜΕΤΡΟ, εξαπελυσε το indymedia, με δημοσιευμα και βιντεο, συκοφαντωντας με αθλιο και γκαιμπελικο τροπο εναν αγνο αγωνιστη, εναν συνδικαλιστη, που επι χρονια εχει δειξει με τους αγωνες αλλα και με την εν γενει συμπεριφορα του το πως πρεπει να λειτουργει ο συνδικαλισμος.
Δεν ειναι η πρωτη φορα που το indymedia ενεργει με τετοιο χυδαιο τροπο, σπιλωνοντας συνειδησεις και μηδενιζοντας ανθρωπους η ομαδες, που αγωνιζονται με ανιιδιοτελεια και αποφασιστικοτητα εναντια στο κατεστημενο της χωρας, τη διαπλοκη, τους μεγαλοεργολαβους και τους υποτακτικους τους.
Θα πρεπει καποτε οι κυριοι του indymedia, να καταλαβουν οτι δικαιωμα στον αγωνα δεν εχουν μονο αυτοι και οτι ο τροπος που ο καθενας μαχεται απο το μετεριζι του, δεν χρειαζεται ουτε υποδειξεις ουτε καθοδηγηση.
Δυστυχως γι'αυτους, τους ''τιμητες'' των παντων, το παρελθον, η πορεια και οι αγωνες του Αντωνη Σταματοπουλου ειναι ''γνωστοι'' σε ολους οσους γνωριζουν προσωπα και πραματα και δεν μπορουν να μηδενιστουν απο κανεναν.
Προκαλει ομως εντυπωση, οτι στον ιδιο χρονο που ο Αντωνης δεχεται λυσσαλεα επιθεση απο ολους, δημοσιογραφους, κυβερνηση, χρυση αυγη κ.λ.π, ταυτοχρονα και εντελως ''τυχαια'' δεχεται πισωπλατη επιθεση και απο το indymedia, λες και προκειται για καποιον τυχαιο, για καποιον φασιστα που ξεφυτρωσε απο το πουθενα.
Εμεις επειδη εχουμε και μνημη και γνωση αλλα και προσωπικη γνωμη για τον Σταματοπουλο, λεμε με τον πιο κατηγορηματικο τροπο οτι ολα αυτα τα αθλια και χυδαια δημοσιευματα εναντιον του, οχι μονο δεν εχουν καμμια υποσταση και ειναι εντελως ασχετα με τη πραγματικοτητα, αλλα εαν δεν ειναι απο αλλη μια ''κακη'' στιγμη του συγκεκριμενου σαιτ και των διαχειριστων του, ειναι τουλαχιστον ''περιεργα'' αν οχι μεθοδευμενα και υποκινουμενα.


ΑΛ.ΑΝΥ.Α ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...