Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Νέα κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Διαμαντόπουλου για το Mall!!!!(Η ΑΛΛΙΩΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο..ΚΛΕΦΤΗΣ{ΚΡΑΤΟΣ}, ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ {ΛΑΟΣ}!!!!!....


Νέο μέτωπο στην κόντρα της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, άνοιξε η συνέντευξη Τύπου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει το Mall «ανομία» λέγοντας ότι είναι αυθαίρετο, λίγες μέρες πριν από την τρομοκρατική επίθεση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση να «να επιλέξει: συντάσσεται με τη νομιμότητα ή συγκαλύπτει την ανομία».

Πιο συγκεκριμένα, το υπουργείο αναφέρει «οι μάσκες και οι κουκούλες στην πολιτική μας ζωή ήρθε η ώρα να πέσουν μια για πάντα. Ο ΣΥΡΙΖΑ διαρρηγνύει τα ιμάτιά του από χθες το βράδυ, επειδή ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας τον κάλεσε να συνταχθεί, μαζί με όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, υπέρ της προάσπισης της νομιμότητας. Αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ το θεωρεί προσβολή! Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρεί προσβολή να ανήκει σε αυτόν ο κατά τη δήλωσή του ‘αναρχικός’ βουλευτής Καστοριάς Β. Διαμαντόπουλος, ο οποίος, όπως αποκαλύπτεται, τέσσερις μόλις ημέρες πριν την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Mall είχε χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο κτίριο ‘ανομία’ σε συνέντευξη Τύπου. Αλλά και είχε υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση με την πολιτική που ασκεί στέλνει στους πολίτες το μήνυμα ‘αυτοκτόνα ή πάρε όπλο’, απειλώντας μάλιστα τους πάντες ότι «οι μέρες τους είναι μετρημένες».

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για παραχάραξη των δηλώσεων Διαμαντόπουλου και αναφέρει ότι πρόκειται για πλαστό βίντεο. Λέει μάλιστα ότι «πρόκειται για πλαστογραφία και αισχρή προβοκάτσια εκ μέρους της ΝΔ η οποία, πέραν των πολιτικών, υπέχει και βαρύτατες ποινικές ευθύνες».

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι αυτά που έλεγε ο κ. Διαμαντόπουλος είναι τα εξής: «Γιατί αυτή τη στιγμή λένε στον κόσμο, στην παραφροσύνη σου ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο. Εμείς λέμε, ελάτε να μετασχηματίσουμε την οργή σε ένα κίνημα δημιουργικό. Αυτό. Ξεκάθαρα από τον ΣΥΡΙΖΑ». Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό βίντεο (Δείτε παρακάτω)

Νωρίτερα, την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, με αφορμή τις δηλώσεις Διαμαντόπουλου, ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Ζήτησε επίσης από τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση «και τον κ. Διαμαντόπουλο να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την ανομία και την τρομοκρατία». Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Σίμο Κεδίκογλου
ήταν η εξής: «Πρόκειται για μια άθλια επίθεση εκ μέρους της κυβέρνησης με σκοπό την τρομοκράτηση της κοινωνίας. Αποκαλύπτονται πλήρως οι σχεδιασμοί του κ. Δένδια και των ομοίων του, οι οποίοι πλέον στρέφονται ευθέως εναντίον της δημοκρατίας. Η στρατηγική της έντασης και του εμφύλιου διχασμού επιστρατεύεται για να δικαιολογήσει την εξοντωτική πολιτική του μνημονίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...