Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Το παρων εδωσαν σημερα στο αμφιθεατρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ μελη της ''κινησης πολιτων εναντια στις διακοπες ρευματος'', στη συνελευση συλλογικοτητων με σκοπο τον συντονισμο δρασεων, με πρωτοβουλια της επιτροπης 3-ΔΕΝ.


 
 
 





Το παρων εδωσαν σημερα στο αμφιθεατρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ μελη της ''Kινησης πολιτων εναντια στις διακοπες ρευματος'', στη συνελευση συλλογικοτητων με σκοπο τον συντονισμο δρασεων, με πρωτοβουλια της επιτροπης 3-ΔΕΝ.
Η τοποθετηση εκ, μερους της κινησης μας, επικεντρωθηκε στην ελλειψη ομοψυχιας, συντονισμου, κοινων στοχων, αλλα και την αδιαφορια απο τις υπολοιπες συλλογικοτητες για τη δραστηριοτητα που εχει αναπτυξει η κινηση μας ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, σε αντιθεση με το ενδιαφερον και την αλληλεγυη που εμεις δειχνουμε για τις δρασεις αλλων συλλογικοτητων
Τονιστηκε ιδιαιτερα, οτι παρα την ενημερωση απο μερους μας προς ολους για τα ''κερδη'' που εχουμε αποκομισει απο τις παρεμβασεις μας στη ΔΕΗ, που ειναι ''κερδη'' ολων μας, δεν υπηρξε το αναλογο ενδιαφερον απο πλευρας συλλογικοτητων στο να πλαισιωσουν την  κινηση μας.
Δοθηκε εμφαση στο οτι μεχρι στιγμης ''ολοι οσοι'' ζητησαν τη στηριξη μας ως ενδιαμεσου φορεα μεταξυ της ΔΕΗ και των καταναλωτων που ''αδυνατουσαν'' να διακανονισουν τους λογαριασμους τους και να επαναφερουν την ηλεκτροδοτηση στα σπιτια τους εξυπηρετηθηκαν, οπως και οτι σε ειδικες κατηγοριες οπως ειναι, ηλικιωμενοι, αναπηροι, πολυτεκνοι, μακροχρονια αρρωστοι, οι επανασυνδεσεις ηταν ''αμεσες''.
Ακομη αναφερθηκε το οτι με γνωμονα την επιτυχια αυτης της κινησης, η διοικηση της ΔΕΗ, προσανατολιζεται να ''ανοιξει'' τη κλιμακα αυτης της ''δοκιμης'' που εχει στεφθει με απολυτη επιτυχια και να βαλει σε προγραμμα σε συντομο χρονικο διαστημα, ολους τους καταναλωτες των παραπανω κατηγοριων που αδυνατουν να πληρωσουν.
Θεωρωντας λοιπον οτι η ουσια ολων των κινητοποιησεων ειναι η επιτυχια και οχι η χωρις συγκεκριμενους στοχους διαμαρτυρια, επισημαναμε την αναγκη ''επικοινωνιας'' μεταξυ των φορεων, χωρις να υπαρχει το στοιχειο της ιδιοτελειας, του εγωισμου, της αναβλητικοτητας και της απαξιωσης του ενος για τη δραση του αλλου, θετοντας κοινους στοχους και δυναμωνοντας τη φωνη της ανυπακοης, της αντιστασης και της διεκδικησης.

''Συντονιστικη ομαδα κινησης πολιτων εναντια στις διακοπες ρεματος''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...