Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Στα Μάλγαρα οι φοιτητές του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης


Στα Μάλγαρα οι φοιτητές του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το σχέδιο «Αθηνά»

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τις αλλαγές που προβλέπει το σχέδιο «Αθηνά» προγραμματίζουν για τις επόμενες ημέρες φοιτητές, καθηγητές και διοικητικοί υπάλληλοι του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. 

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, φοιτητές, εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό θα συγκεντρωθούν στα διόδια Μαλγάρων όπου και θα διανείμουν ενημερωτικό υλικό.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζεται και την Παρασκευή στις 12.00 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ μόνο για την Παρασκευή από τις 12.00 ως τις 14.00 θα λειτουργήσουν οι γραμματείες του ΤΕΙ για την εξυπηρέτηση των σπουδαστών.

Τη Δευτέρα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και τον πρόεδρο του Ιδρύματος Π. Καρακολτσίδη θα έχει επαφές για το θέμα του ΤΕΙ με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, στην Αθήνα. 

Την ίδια μέρα, στη Θεσσαλονίκη, στις 12.00 το μεσημέρι σπουδαστές θα κάνουν καθιστική διαμαρτυρία στην οδό Τσιμισκή στο ύψος της Αριστοτέλους.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζουν σήμερα το μεσημέρι και σπουδαστές του ΤΕΙ Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...