Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Επεισόδια και προσαγωγές αγροτών στις Σέρρες. Αφέθηκαν ελεύθεροι!!!!!!Ενταση και επεισόδια και στον Προμαχώνα!!!!!!


Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τέσσερις αγρότες που συνελήφθησαν για απείθεια κατά των αστυνομικών αρχών, στο μπλόκο των Κερδυλλίων. Πριν από λίγο πέρασαν την πόρτα εξόδου του αστυνομικού τμήματος Νιγρίτας οι οποίοι συνελήφθησαν νωρίς το απόγευμα στο μπλόκο των Κερδυλλίων, για απείθεια απέναντι στις αστυνομικές αρχές, κατά τη συμπλοκή που σημειώθηκε μεταξύ αγροτών και ανδρών των ΜΑΤ, όταν οι τελευταίοι προσπάθησαν να σπάσουν τον μπλόκο των αγροτών και να δώσουν σε κυκλοφορία την Εγνατία Οδό.
Κατά την έξοδό τους από το αστυνομικό τμήμα οι αγρότες δήλωσαν ότι θα εντατικοποιήσουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ στράφηκαν και κατά της κυβερνητικής πολιτικής που ασκείται για τα αγροτικά ζητήματα. «Οι αγρότες δεν πτοούνται, αντιθέτως η σκληρή στάση της κυβέρνησης θα μας ωθήσει στα άκρα», δήλωσαν μεταξύ άλλων οι αγρότες.
Έξω από το αστυνομικό τμήμα της Νιγρίτας σε ένδειξη συμπαράστασης στους συλληφθέντες αγρότες, βρέθηκαν αγρότες από το μπλόκο των Κερδυλλίων, αλλά και αγρότες από το μπλόκο του Λευκώνα που επεσήμαναν για ακόμη μία φορά «πως όλοι οι αγρότες είναι ενωμένοι, έχουν κοινούς στόχους και κοινά αιτήματα».
Προηγούμενη είδηση
Χρήση χημικών και τέσσερις προσαγωγές αγροτών είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός των επεισοδίων που σημειώθηκαν νωρίτερα στο μπλόκο των Κερδυλλίων στις Σέρρες. Μάλιστα, μεταξύ των ατόμων που προσήχθησαν είναι και ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής αγώνα αγροτών Σερρών.
Οπως έγινε γνωστό οι αγρότες, που έχουν παραταγμένα τα τρακτέρ τους στον κόμβο των Κερδυλλίων στην Εγνατία Οδό, έκλεισαν το δρόμο από τις 14.50 μέχρι και τις 15.15 κατόπιν συνεννόησης με τις αρχές. Σύμφωνα, όμως, με τις αστυνομικές αρχές όταν έφτασε η ώρα να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία ο δρόμος οι αγρότες αρνήθηκαν να απομακρυνθούν από το οδόστρωμα και ακολούθησε ένταση με διμοιρία των ΜΑΤ. Αγρότες και αστυνομικοί ήρθαν στα χέρια και έγινε χρήση χημικών, ενώ σημειώθηκαν και τέσσερις προσαγωγές.
Μικροένταση δημιουργήθηκε και στο μπλόκο του Λευκώνα, όπου ο δρόμος έκλεισε πό τις 2.20 μέχρι τις 2.50 από αγρότες, σπουδαστές ΤΕΙ και αναρχικούς. Στην περίπτωση αυτοί οι διαμαρτυρόμενοι έκλεισαν το δρόμο προς το τελωνείο του Προμαχώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...