Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Τωρα μπορω να γκρινιαξω.

Δεν ηθελα να σχολιασω τις προηγουμενες μερες για να μην φανω ''κακος'' το σημερινο καλεσμα της ΓΣΕΕ του αρχιρουφιανου και προδοτη της εργατικης ταξης παναγοπουλου και της ΑΔΕΔΥ, στη πλ. συνταγματος αλλα τωρα νομιζω οτι μπορω να το κανω.
Ακουστε κυριοι.
Αν θεωρειτε οτι μπορειτε συνεχως να κοροιδευετε την εργατια και το λαο που δεινοπαθει και αιμορραγει, με ''επιμελως'' ανοργανωτες και μεθοδευενα εκ'των προτερων αποτυχημενες κινητοποιησεις, καλα κανετε και το θεωρειτε, αλλα κακως σας ακολουθουν σαν τα προβατα οσοι σας ακολουθουν.
Αν πραγματικα αυτο που επιδιωκατε, ηταν η ανατροπη μεσω μιας λαικης εξεγερσης, γιατι πως αλλοιως μπορει να ερθει η ανατροπη; τοτε κυριοι διαλεξατε λαθος τροπο, λαθος μερα και λαθος διοργανωτες.
Αν πραγματκα αυτο που θελατε ηταν η ανατροπη, θα καλουσατε απο ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ το λαο σε απεργια διαρκειας,χωρις περιστροφες και κορδελακια, αναλαμβανοντας πληρως την ευθυνη για τις οποιες συνεπειες και το οποιο αποτελεσμα αυτης της κινησης.
Οι μερες που διανυουμε δεν προσφερονται ουτε για πειραματα, ουτε για παιχνιδακια.
Ο κοσμος υποφερει, εξαθλιωνεται, η κοινωνια διαλυεται στη κυριολεξια και το κυριοτερο, αρχιζει και αντιλαμβανεται οτι εμπαιζεται.
Δυστυχως, θα πρεπει πλεον ολοι μας, να αρχισουμε να σκεφτομαστε το κατι διαφορετικο που θα μπορεσει να φερει την ανατροπη. Τι θα ειναι αυτο;
Το μυαλο δεν νομιζω να λειπει απο κανεναν.
Ας σκεφτουμε ωριμα πλεον τι θα πρεπει να γινει για να αλλαξουμε πραγματα, ας σκεφτουμε τι εχουμε κανει μεχρι τωρα και τι αποτελεσματα εφεραν και αν ειμαστε ευχαριστημενοι, ας συνεχισουμε στο ιδιο τροπαριο.
Επειδη ομως εκ'των πραγματων αποδεικνυεται οτι αυτα που κανουμε, οχι μονο δεν βγαινουν, αλλα ειναι και βουτυρο στο ψωμι της κατοχικης κυβερνησης, αυτο θα πρεπει να αλλαξει.
Το ''συνταγμα'' πλεον ειναι ελεγχομενο και ''βαρετο'' και μαλλον ''προβοκατορικο'' για την εικονα της λαικης επιθυμιας για αγωνα.
Η μονη λυση;
Aπεργια διαρκειας, με συνδυασμενη σταση πληρωμων, συνεπικουρουμενη απο την αντιπολιτευση, χωρις συμβιβασμους και φοβιες απο κανεναν για το οποιοδηποτε αποτελεσμα, μεχρι τη τελικη νικη.
Το ''συνταγμα'', απο μονο του χωρις να ειμαστε ετοιμοι να ''χυσουμε αιμα'' για να κερδισουμε, ειναι πλεον μια μακρινη ιστορια, που οταν ειχαμε τη μεγαλη ευκαιρια να ανατρεψουμε τα πραγματα, δεν το καναμε πολυ απλα οχι γιατι δεν ειμασταν πολλοι, αλλα γιατι δεν ειμασταν ετοιμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...