Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΑΝΕΡΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ





Το κινημα "Αλανυα : Αδεσμευτοι Μαχητες των δρομων"   δεν κοιτα  χιλιομετρα, δεν κοιτα αποστασεις !!      Αποδειξανε οτι ειναι  ΑΛΑΝΥΑ...!!!

Καταφερε και μαζεψε τροφιμα και ρουχα και τα εστειλε στην Πατρα στην μονογονεικη οικογενεια της Βασιλικης.
 Επρεπε να δειτε το προσωπο αυτης της γυναικας (μας ειπαν ) ποσο ελαμπε οταν οι αντιστοιχοι συναγωνιστες της Λαικης Συνελευσης Ανω Πολης , πηγαν και παρεδωσαν  τα πραγματα που εστειλε το κινημα μας, μεσω του Κτελ .
Συναγωνιστες απο την Λαικη Συνελευση Πατησιων ( Ευαγγελια ) ,  συναγωνιστες απο την Λαικη Συνελευση Κερατσινιου ( Κωστας ) ,  συναγωνιστες  απο το κινημα (Αλανυα )  μαζεψαμε  οτι μπορουσαμε απο τροφιμα και ρουχα  και παραδοθηκαν στην Βασιλικη , η οποια μεχρι προσφατα σκεφτοταν ακομη και την λυση  της  αυτοκτονιας !!!! Ειχαν γραψει τα τοπικα ΜΜΕ γι αυτο το θεμα.
Και στο BLOG  των "Αλανυων" το ειχαμε αναδημοσιευσει αλλωστε.
Με 3 παιδια 22 ετων ο μεγαλος  χωρις  εργασια και προσφατως απολυμενος απο τον στρατο,  με 17 ετων τον αλλο γιο,  και με το κοριτσακι τους 15 ετων,  τι να πρωτοκανει η ανεργη Βασιλικη ?
Μας πηρε τηλεφωνο κλαιγοντας  και ευχαριστησε ολα τα "Αλανυα" για την πρωτοβουλια μας.
Φυσικα φροντισαμε να την φερουμε σε επαφη με τους  αξιους  συναγωνιστες απο την Λαικη Συνελευση Ανω πολης  ( Νικος Αθανασοπουλος )  οπου απο εδω και περα  θα χαριζουν ενα χαμογελο αισιοδοξιας  και εμπρακτα  σε αυτη την οικογενεια  !
Εμεις να ευχαριστησουμε τους  συναγωνιστες  στην Πατρα  για την αψογη συνεργασια που ειχαμε ολες αυτες τις  μερες και που τελικα  αποδειξαμε οτι ΚΑΝΕΝΑΣ  ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ  ΤΟΥ !!!!   Αλληλεγγυη  σε  οποιον  συνανθρωπο μας  εχει αναγκη απο ενα χερι βοηθειας !!!
Βασιλης Παπιας  (μελος του κινηματος "Αλανυα" )

1 σχόλιο:

  1. ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ :

    Κ.Ε.Α Κυτταρο Εθνικης Αντιστασης ΠΑΤΡΑ.
    Βασίλη καλησπέρα! Ότι και να πούμε για την προσπάθεια που κάνατε είναι λίγο. Επειδή εμείς παραλάβαμε την βοήθεια μείναμε έκπληκτοι! Τρεις μεγάλες κούτες με υλικό για μια οικογένεια με τρομερά προβλήματα. Αλήθεια είναι, ότι η χαρά της μάνας ήταν μεγάλη και το χαμόγελο της μας οδηγεί για περισσότερες παρόμοιες δράσεις!
    -Πλέον φίλε Βασίλη είμαστε σε επαφή και υπεύθυνοι για την οικογένεια αυτή, όχι σε μορφή φιλανθρωπίας αλλά αλληλεγγύης. Εξηγήσαμε στην γυναίκα αυτή και στον γιο της που και πότε κάνουμε συνέλευση (μιας και το σπίτι τους είναι κοντά στην συνέλευση) ώστε να έρθουν και οι ίδιοι, ισότιμα και δημοκρατικά να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί την διάλυση που θέλουν οι κυβερνώντες.
    Πες στα παιδιά εκει στα "ΑΛΑΝΥΑ" και στην Λαϊκή Συνέλευση Πατησίων και οποίον άλλον βοήθησε ωστε να συγκεντρωθεί το υλικό οτι : ......ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ-ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ-ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ.....καλή δύναμη φίλε!!! Νίκος_

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...