Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ένστολων στη Λάρισα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ένστολων στη Λάρισα

Η κινητοποίηση έγινε με οικονομικά και θεσμικά αιτήματα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, πραγματοποίησαν απόστρατοι και εν ενεργεία στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, με αιτήματα οικονομικά και θεσμικά, καθώς επίσης και τη μη περικοπή του προϋπολογισμού για την εθνική άμυνα και τη δημόσια ασφάλεια. Η συγκέντρωση είχε πανθεσσαλικό χαρακτήρα, αλλά συμμετείχαν και απόστρατοι από άλλες περιοχές της χώρας.

Κρατώντας ελληνικές σημαίες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ταχυδρομείου της πόλης, ενώ στους συγκεντρωθέντες μίλησαν πρόεδροι ενώσεων αποστράτων αξιωματικών και της πανελλήνιας ομοσπονδίας αξιωματικών αστυνομίας.

Μεταξύ των αιτημάτων τους περιλαμβάνονται: η κατάργηση των περιορισμών στην εργασία των αποστράτων, των περικοπών στις συντάξεις, η εξασφάλιση της βιωσιμότητας των μετοχικών ταμείων, η ενίσχυση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, κ.α.

Οι εκπρόσωποι των αποστράτων και των εν ενεργεία αξιωματικών εξάλλου, κάλεσαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων να «προβούν στην άμεση λήψη των επιβαλλομένων μέτρων προς αποκατάσταση των αδικιών που συντελούνται σε βάρος τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...