Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Καλουμε το λαο σε διαρκη αντισταση και ανυπακοη με σκοπο την ανατροπη της κυβερνησης των προδοτων-υποτακτικων και εντολοδοχων του Δ' ραιχ. Καλουμε σε συγκεντρωση-παρεμβαση διαμαρτυριας στην ΕΥΔΑΠ Πειραια Τσαμαδου 5, την Τριτη 25/6 στις 10πμ.

Την εποχη των μνημονιων, της φτωχοποιησης και της εξαθλιωσης του λαου, την εποχη της ''αναπτυξης'' και της εμπορευματοποιησης ολων των κοινωνικων αγαθων, στην Ελλαδα του χαους και της ανασφαλειας, της ληστειας των πολιτων και των υπερκερδων των τοκογλυφων, στη χωρα των ''θαυματων'' απο τους μαθητευομενους μαγους-υποτακτικους της τροικας και των νεοναζι της μερκελ, η ''μπαλλα'' πλεον χανεται τελειως.
Το νερο, το υπερτατο κοινωνικο αγαθο αρχιζει και γινεται πλεον για παρα πολλες οιικογενειες ειδος πολυτελειας.
Ειναι πρωτοφανες, την ωρα που καποιοι επικαλουνται την ''αναπτυξη'' και το ''σωσιμο'' της χωρας, να υπαρχουν οικογενειες που στερουνται το νερο, πολυ απλα επειδη δεν εχουν πλεον πορους ουτε για τα προς το ζειν τους.
Μεχρι χθες, μιλαγαμε για το ρευμα και την αδυναμια πληρωμης των λογαριασμων απο τους πολιτες, με αποτελεσμα να εχουν βυθιστει στο σκοταδι και στην απογνωση εκατομμυρια νοικοκυρια.
Πλεον, μιλαμε για το απολυτο χαος, αφου εκτος απο το ''ακριβο'' ρευμα'' οι πολιτες, δεν μπορουν να εξοφλησουν ουτε το κατα πολυ φθηνοτερο νερο.
Και αν μεσα σε ολα αυτα συνυπολογισουμε τις αναμενομενες ιδιωτικοποιησεις της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ, δεν ειναι δυσκολο να καταλαβουμε τι μας επιφυλλασει το μελλον.
Το κινημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ λεει οχι στη συνεχιζομενη εξαθλιωση των πολιτων, καταγγελει ολους οσους προσπαθουν να ξεπουλησουν τη χωρα και να εξαφανισουν το λαο.
Καλουμε το λαο σε διαρκη αντισταση και ανυπακοη με σκοπο την ανατροπη της κυβερνησης των προδοτων-υποτακτικων και εντολοδοχων του Δ' ραιχ.
Καλουμε σε συγκεντρωση-παρεμβαση διαμαρτυριας στην ΕΥΔΑΠ Πειραια Τσαμαδου 5, την Τριτη 25/6 στις 10πμ.
Στηριζουμε και επαναφερουμε την υδροδοτηση σε ηλικιωμενο ζευγαρι με προβληματα υγειας στο Περαμα.
Βροντοφωναζουμε ΟΧΙ στην ταπεινωση ΟΧΙ στην εξαθλιωση και την υποταγη των πολιτων.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...