Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Επειδη ο καθρεφτης ενος κινηματος, ειναι η ουσια, δηλαδη το τι εχει καταφερει μεσα απο τις δραστηριοτητες του και οχι οι ''ακαρπες'' καταγγελιες, οι διαδικτυακοι αφορισμοι τα ψηφισματα συμπαραστασης και η καθοδηγουμενη ''επανασταση'', ενας μινι απολογισμος του τι εχει προσφερει η ''κινηση πολιτων εναντια στις διακοπες ρευματος'' σ'αυτους τους 8 μηνες που δραστηριοποιειται.

Επειδη ο καθρεφτης ενος κινηματος, ειναι η ουσια, δηλαδη το τι εχει καταφερει μεσα απο τις δραστηριοτητες του και οχι οι ''ακαρπες'' καταγγελιες, οι διαδικτυακοι αφορισμοι τα ψηφισματα συμπαραστασης και η καθοδηγουμενη ''επανασταση'', ενας μινι απολογισμος του τι εχει προσφερει η ''κινηση πολιτων εναντια στις διακοπες ρευματος'' σ'αυτους τους 8 μηνες που δραστηριοποιειται.
Πανω απο 700 διακανονισμους σε καταναλωτες που πρακτικα ηταν αδυνατον να κανουν ρυθμιση στο λογαριασμο τους με δοσεις που αυτοι μπορουσαν να εξυπηρετησουν, βασει των εισοδηματων τους.
Δεκαδες αμεσες επαναφορες ρευματος σε περιπτωσεις που υπηρχε αναγκη ηλεκτροδοτησης...πολυτεκνοι, ηλικιωμενοι, χρονιοι ασθενεις κλπ.

Επαναφορες μετρητων που ειχαν αφαιρεθει λογω συσσωρευμενου χρεους που ηταν αδυνατον να πληρωθει, με αμεση ρυθμιση.

Εκατονταδες ακτιβιστικες επανασυνδεσεις σε συμπολιτες μας που ''επρεπε'' να επανασυνδεθουν αμεσα και που δεν ειχαν τη δυνατοτητα ρυθμισης, με αναληψη της ευθυνης της επανασυνδεσης απο τη κινηση μας και παρεμβαση μας στη ΔΕΗ ωστε να μην ξανακοπει μεχρι να μπορεσει ο καταναλωτης να κανει διακανονισμο.

Δεκαδες ακυρωσεις εκτελεσης εντολων διακοπης μετα απο παρεμβαση μας με ταυτοχρονη αναστολη νεων διακοπων στους συγκεκριμενους καταναλωτες μεχρινα μπορεσουν να κανουν διακανονισμο.

Παρεμβασεις με καταγγελιες για απρεπη συμπεριφορα προισταμενων υποκαταστηματων προς τους καταναλωτες και ''δικαιωση'' των καταναλωτων.

Παρεμβασεις με καταγγελιες για αυθαιρετη αποκοπη ρευματος απο ιδιωτικα συνεργεια -για να εισπραττουν το ποσο της αποκοπης- σε περιπτωσεις που ειτε δεν υπηρχε εντολη αποκοπης, η υπηρχε παλαιοτερα αλλα ειχε ακυρωθει λογω της ρυθμισης του λογαριασμου τους και αμεση επαναφορα της ηλεκτροδοτησης.

Παρεμβασεις της κινησης μας πανελλαδικα, στην Αττικη, στη Κορινθια, στην Αχαια, στην Ηλεια, στη Θεσσαλονικη, τη Χαλκιδικη, τον Εβρο, τη Κρητη, και αλλους νομους.

Και κατι ακομη.
Η κινηση μας, αποτελειται απο μελη που μοναδικο τους σκοπο και μελημα εχουν την εμπρακτη και ''ακηδεμονευτη'' αλληλεγγυη, που σε συνδυασμο με τον ακτιβισμο και την ανυπακοη στο σαπιο συστημα τους, επιδιωκει την αμεση ανατροπη της καταστασης στην οποια εχουν περιελθει οι πολιτες.

Δεν αποσκοπουμε σε μελλοντικα ''κερδη'', δεν ενδιαφερομαστε να γινουμε πολιτικοι, δεν υπολογιζουμε το προσωπικο κοστος, δεν εχουμε πατρονους και σπονσορες, δεν δεχομαστε ''υποδειξεις'' δεν υπακουουμε σε εντολες, δεν ζηταμε χαρες.
Θετουμε στοχο πανω απο ολα μεσα απο τις δρασεις μας, να επαναφερουμε τη χαμενη περηφανεια την αξιοπρεπεια και το χαμογελο που στερουν σημερα οι δοσιλογοι και υποτακτικοι προδοτες απο το λαο μας.

Το μονο ''ανταλλαγμα'' που ''ζηταμε'' απο τους συμπολιτες μας που στεκομαστε αλληλεγγυοι, ειναι να παρουν τη ζωη τους στα χερια τους, να γινουν ενεργοι πολιτες, να συνειδητοποιησουν τη κατασταση στην οποια εχουμε περιελθει και να μην ειναι θεατες στο δικο τους δραμα, δινοντας αναθεσεις και περιμενοντας τη σωτηρια ''ανωθεν''

Συντονιστικη ομαδα ''κινησης πολιτων εναντια στις διακοπες ρευματος''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...