Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

TΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΤΕ.

Aν σας λεει κατι αυτο.......
Σε αλλαγες στη φορολογια των αυτοκινητων, αλλα και στο τροπο ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ προσανατολιζεται η κυβερνηση των υποτακτικων και δοσιλογων προδοτων της χωρας και του λαου.
Συγκεκριμενα οι μαφιοζοι του υπ.οικονομικων. αφου διαπιστωσαν οτι πλεον πανω απο 1.500.000 κατοχοι ΙΧ εχουν γινει ''δωρητες οργανων'' για την εφορια, ανακρουουν πρυμνα.
Συγκεκριμενα αλλαζουν τον τροπο φορολογησης των ΙΧ και αντι για τον κυβισμο, θα φορολογουνται συμφωνα με την αξια του αυτοκινητου και μαλιστα για να προλαβουν το τσουναμι της καταθεσης πινακιδων στο τελος του χρονου, η πληρωμη των τελων θα γινεται για οσους μηνες θα κυκλοφορει το καθε αυτοκινητο.
Συμπερασμα.
Για οσους ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ, αυτη ειναι μια τεραστια νικη, που μαλιστα ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
Σταση πληρωμων λοιπον σε ολα τα επιπεδα και η νικη ειναι μονοδρομος.
Φανταστειτε ποσο διαφορετικα θα ηταν τα πραγματα και τι θα ειχαμε πετυχει, αν αυτο που γινεται πλεον και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.
Φανταστειτε τι θα ειχε γινει, αν τα 7.000.000 απο τα 7.500.000 εκατομμυρια καταναλωτων, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΣΩ ΔΕΗ, ειχαν συνειδητοποιησει τη δυναμη που ειχε η ΑΡΝΗΣΗ Η ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ.
Φανταστειτε τι θα ειχε γινει, αν υπηρχε μαζικη αρνηση πληρωμων απο ολους, στα παρανομα και αντισυνταγματικα χαρατσια του τελους επιτηδευματος, του φορου αλληλεγγυης, της τεκμαρτης φορολογησης σε ανεργους, επαγγελματιες, απορους ακομα και αστεγους.
Η δυναμη που εχει ο λαος ειναι τεραστια.
Δυστυχως ακομη δεν εχουμε αντιληφθει, οτι Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.
Τρομοκρατηστε λοιπον τους τρομοκρατες, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ, αυτους φροντισαν να μας ''απαλλαξουν'' απο το αισθημα της περηφανειας και της αξιοπρεπειας, κανοντας μας να αισθανομαστε μεχρι και ''ενοχη'' επειδη μας κατεστρεψαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...