Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Καλεσμα του κινματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α στα μελη του για σημερα στις 6μμ στο Κερατσινι στην οδο Π .Τσαλδαρη στο στο συλλαλητηριο διαμαρτυριας με αφορμη τη δολοφονια του 35χρονου νεαρου μελους της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Με αφορμη τη δολοφονια του 35χρονου μελους της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α απο χρυσαυγιτες.                     Θα πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να καταλαβουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ οτι ειναι τουλαχιστον ανωριμοτητα και παλιμπαιδισμος,να αυτομαστιγωνονται και να αλληλοδιαβαλλονται, με αστεια προσχηματα ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ κατι που στην ουσια οχι μονο δεν βοηθαει στην ενοτητα με σοπο την ανατροπη, αλλα αποτελει και ενα πρωτης ταξεως ΔΩΡΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ''ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ'' ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. Ειναι επιτακτικη αναγκη οσο ποτε αλλοτε, να........βρεθει επιτελους ''ενα τραπεζι'' που να χωραει ολες τις δυναμεις του αγωνα, της αντιστασης, της προοδου και της ανατροπης να μπει επιτελους ενα τελος στη διχονοια και να χαραχτει μια νεα πορεια προς την ανατροπη του φασισμου, της κατοχης, διαλυσης του κοινωνικου ιστου, της ελπιδας για το μελλον μας και το μελλον των παιδιων μας. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.
ΑΛ.ΑΝΥ.Α ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...