Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Καθαρα λογια προς πολλους αποδεκτες.

Φυσικα και ειμαι υπερμαχος της Δημοκρατιας και των Δημοκρατικων διαδιακασιων.
Υπαρχει ομως μια διαφορα.
Η Δημοκρατια εχει καποιους κανονες που για να λειτουργει ομαλα, θα πρεπει οι κανονες αυτοι να τηρουνται απο ολους απαρεκλιτα.
Οσον αφορα την ''αμεση Δημοκρατια'' που επικαλουνται ορισμενοι, εκει ειμαι καθετα αντιθετος και μαλιστα και πολεμιος.
Ο λογος;
Οχι γιατι δεν αντεχω την πολυφωνια και την ελευθερη γνωμη, ομως αυτα θα πρεπει να εχουν το στοιχειο της δηλωμενης ''κατευθυνσης'' στην οποια κινουνται και να ειναι συμβατα με το χωρο στον οποιο απευθυνονται.
Πολυ απλα δηλαδη, δεν μπορω να δεχτω οτι σε ενα χωρο με ενα πολυ καθαρο και εκφρασμενο ''πολιτικο προσανατολισμο'' μπορουν να προσχωρησουν στοιχεια με ακρως αντιθετα πολιτικα χαρακτηριστικα και να εχουν την απαιτηση στο ονομα της αμεσης Δημοκρατιας και της πολυφωνιας να συμμετεχουν και να επιβαλλουν θεσεις που καμμια σχεση δεν εχουν με το συγκεκριμενο χωρο.
Στο ονομα της Δημοκρατιας οπως την εχουν ''επεξεργαστει'', εχουν γινει εγκληματα που ολοι γνωριζουμε, στο ονομα της αμεσης Δημοκρατιας ομως, εχει ''παιχτει'' το μεγαλο κολπο της διασπασης και ''απονευρωσης'' των κινηματων, των οργανωσεων και γενικα της βασης, της ''μητρας'' οπου αναδυεται η πραγματικη Δημοκρατια.
Επειδη λοιπον τα παντα ξεκινανε απο τη βαση, απο ''τα κατω'' θα πρεπει πλεον να ειμαστε παρα πολυ προσεκτικοι στο πως δημιουργειται πως εξελισσεται και ποιοι ''παρεισφρυουν'' στο καθε φορεα.
Αυτα προς ενημερωση ορισμενων που εχουν ''μπερδευτει λιγο''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...