Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Πραγματοποιηθηκε πριν λιγη ωρα η ανοιχτη συνελευση του κινηματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α και της ΄''κινησης πολιτων εναντια στις διακοπες ρευματος'' στο Δημαρχειο της Νικαιας.


Πραγματοποιηθηκε πριν λιγη ωρα η ανοιχτη συνελευση του κινηματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α και της ΄''κινησης πολιτων εναντια στις διακοπες ρευματος'' στο Δημαρχειο της Νικαιας.
Η συνελευση ειχε απολυτη επιτυχια, αναλυθηκαν θεματα που απασχολουν τη κοινωνια, εγινε ενημερωση των δρασεων μας, ανταλλαχθηκαν γνωμες μεταξυ των παρευρισκομενων και προταθηκαν δρασεις και εκδηλωσεις για το επομενο διαστημα.
Πολυ σημαντικη και κατι που μας δινει αισιοδοξια για το μελλον, ηταν και η συμμετοχη πολιτων που πληττονται απο τη κριση, την ανεργια, τις διακοπες ρευματος και την ανεχεια και μας εθεσαν τα προβληματα τους, αναζητωντας λυσεις και δηλωνωντας συμμετοχη στις δρασεις του κινηματος.
Επιδιωξη του κινηματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α και της ''κινησης πολιτων εναντια στις διακοπες ρευματος'' ειναι η ενημερωση παραλληλα με τις δρασεις, με στοχο την ενεργοποιηση των πολιτων και η συνειδητοποιηση οτι δεν θα πρεπει να ειναι μονο μερος του προβληματος, αλλα κυριως μερος της λυσης του και βασικος πυλωνας της αντιστασης και της ανατροπης.
Η επομενη ανοιχτη συνελευση μας, θα γινει στο Δημαρχειο του Περαματος και θα ενημερωσουμε για την ημερα και την ωρα που θα πραγματοποιηθει.

1 σχόλιο:

  1. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ...........!! ΡΩΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ! Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ! ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ! ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....??? ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ?? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...