Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Μηπως να ειμαστε προβατα, να βελαζουμε αντι να φωναζουμε, να μας βαζουν στη στανη και να μας βγαζουν οποτε αυτοι επιθυμουν και οταν παλι αυτοι θελουν να μας οδηγουν στη σφαγη. Γιατι μεχρι τα τωρα, ετσι νομιζω οτι γινεται και μαλιστα οι σφαγες ειναι ομαδικες και σε ολα τα επιπεδα, απο οικονομικες μεχρι ανθρωποθυσιες.

Για να καταλαβω επειδη αρχιζουμε και χανουμε τη μπαλλα τελειως.
Οταν μας λενε οτι εχουμε Δημοκρατια και ειμαστε ελευθεροι να διαδηλωνουμε για τα δικαιωματα μας μεσα στα επιτρεπτα ορια που επιτασσει το συνταγματικο τοξο, τι ακριβως εννοουν.
Μηπως να ειμαστε προβατα, να βελαζουμε αντι να φωναζουμε, να μας βαζουν στη στανη και να μας βγαζουν οποτε αυτοι επιθυμουν και οταν παλι αυτοι θελουν να μας οδηγουν στη σφαγη.
Γιατι μεχρι τα τωρα, ετσι νομιζω οτι γινεται και μαλιστα οι σφαγες ειναι ομαδικες και σε ολα τα επιπεδα, απο οικονομικες μεχρι ανθρωποθυσιες.
Και βεβαια οπου διακρινουν σθεναρη αντισταση, βαζουν τη ταμπελα του εξτρεμισμου και του ακρου, βαζουν και τα σιχαμερα καθαρματα της διαπλοκης τους καναλαρχες με τα βρωμερα παπαγαλακια τους και ενορχηστρωνουν καθημερινες και αηθεις επιθεσεις προς το λαικο κινημα και τους λαικους αγωνες, επιδιωκωντας την παντελη φιμωση τους.
Ε λοιπον οχι.
Οι λαικοι αγωνες και η αντισταση, δεν δεν εχουν ουτε ορια, ουτε κανονες που τους βαζουν οι αρχιμαγειροι της διαπλοκης και του ξεπουληματος.
Δεν ξεκινανε απο το πεδιο του Αρεως και σταματανε στο Συνταγμα με βροχη δακρυγονων, αθλιες προβοκατσιες και ανελεητους ξυλοδαρμους.
Αρχιζουν εκει που ξεκιναει η αδικια και η αθλιοτητα, και σταματανε οταν αυτα αποκατασταθουν, χωρις κανονες, χωρις ορια, χωρις διαπραγματευσεις και αναστολες.
Και επειδη η αδικια, η λεηλασια, το ξεπουλημα, η προδοσια, η διαλυση της κοινωνιας και η καθε ειδους αθλιοτητα των κατακτητων και των υποτακτικων τους ειναι ''εγκλημα διαρκες'' και χωρις οικτο και αναστολες, οι λαικοι αγωνες και η αντισταση, θα πρεπει να ειναι το ιδιο σθεναρη και χωρις ορια και διαπραγματευσεις.
Εχουμε πολεμο, εχουμε κατοχη, εχει συντελεσθει λεηλασια, προδοσια και γενοκτονια
και η αντισταση με λαικους αγωνες και ανυπακοη πρεπει να ειναι τοσο ισχυροι, οσο ακριβως χρειαζεται για την ανατροπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...