Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Μετατρέπουν την Ελλάδα σε σύγχρονο Νταχάου - Τα στοιχεία προκαλούν σοκ!!!!!!!!

Κυβέρνηση και δανειστές μετατρέπουν την Ελλάδα σε ένα σύγχρονο Νταχάου. Με τον προϋπολογισμό του 2014 βάζουν έξτρα φόρους 1,258 δις ευρώ, όταν μόνο η εφαρμογή όσων ήδη έχουν ψηφιστεί από τον Ιανουάριο του νέου έτους αρκούν για να βάλουν την «ταφόπλακα» στα ελληνικά νοικοκυριά. Και το σημαντικότερο είναι ότι ο προϋπολογισμός τελεί υπό την αίρεση της τρόικας. Και ύστερα μιλάμε για κυβέρνηση και ανεξάρτητη χώρα.
Πολλοί πιστεύουν πώς η κίνηση του υπουργείου Οικονομικών να κατατεθεί ο προϋπολογισμός χωρίς προηγουμένως να υπάρξει συμφωνία με την τρόικα είναι ένα τέχνασμα της κυβέρνησης για να ψηφιστεί από τους βουλευτές και εν συνεχεία με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου να επιβληθούν και νέα μέτρα στους Έλληνες.
Μιλάμε δηλαδή μία απάτη ή κοινοβουλευτική εκτροπή (όχι ότι είναι η πρώτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια).
Ακόμη και τα μέτρα που προβλέπει ο προϋπολογισμός ωστόσο αρκούν για να διαλύσουν ότι και αν έχει απομείνει όρθιο. Επιβάλει έξτρα 1,258 δις ευρώ σε σχέση με το 2013, χωρίς σε αυτά να συμπεριλαμβάνονται τα ψηφισμένα μέτρα, όπως η κατάργηση του αφορολόγητου και πλήθους φοροαπαλλαγών και οι ανατροπές στη φορολογία εισοδήματος μισθωτών, συνταξιούχων και ελέυθερων επαγγελματιών.
Με το φόρο ακίνητης περιουσίας θα γίνει η μεγάλη αφαίμαξη. Πρέπει να κάνουν «ληστεία» 2,9 δις ευρώ. Από εκεί και μετά επιβάλουν φόρο 11% από το πρώτο ευρώ για τα ενοίκια και φόρο 26% από το πρώτο ευρώ για τους επαγγελματίες. Η δε κατάργηση των φοροαπαλλαγών θα τσακίσει το μέσο Έλληνα στέλνοντας και αυτόν στα επίπεδα της φτώχιας.
Κι όλα αυτά που; Στην Ελλάδα που βιώνει την πλήρη εξαθλίωση τα τελευταία χρόνια και το επίπεδο διαβίωσης προσεγγίζει αυτό της… Κατοχής.
Ορίστε ορισμένα στοιχεία που δίνουν την εικόνα τριτοκοσμικής χώρας:
·    Διπλασιάστηκε η παιδική φτώχεια και 322.000 παιδιά στερούνται βασικά υλικά αγαθά.
·    Το 44% των νοικοκυριών δηλώνει αδυναμία για τη διατροφή των παιδιών του.
·    32.000 μαθητές αντιμετωπίζουν επισιτιστική ανασφάλεια (έτσι λένε, πλέον, την πείνα...).
·    Πάνω από 1,5 εκατομμύριο συμπολίτες μας είναι άνεργοι.
·    Το 65% των νέων της χώρας δεν μπορούν να βρουν δουλειά.
·    350.000 σπίτια δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα (όχι από... άποψη, αλλά επειδή τους το έκοψαν).
·    Χιλιάδες εργαζόμενοι δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται, κάνοντας ακόμα πιο πλούσια τα αφεντικά.
·    Αλλά και οι χιλιάδες εργαζόμενοι που αμείβονται, να εισπράττουν μηνιαίως 400, 500 ή 600 ευρώ.
·    Περίπου 5.000 άνθρωποι έχουν αυτοκτονήσει από την έναρξη της μνημονιακής πολιτικής.
·    Πάνω από 15.000 συμπολίτες μας προστέθηκαν στους άστεγους της πρωτεύουσας.
·    Τα συσσίτια δεν επαρκούν
·    56 σπίτια την ημέρα βγαίνουν στο σφυρί μόνο από την Εφορία.

Πόσα ακόμη στοιχεία για να καταλάβουν πώς η Ελλάδα έχει πλέον μετατραπεί σε ένα σύγχρονο Νταχάου. Κι όμως συνεχίζουν να λαμβάνουν μέτρα, να προβαίνουν σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας ακόμη και για μη ληξιπρόθεσμα χρέη, να βάζουν «χέρι» σε λογαριασμούς μισθών και συντάξεων για χρέη μερικών ευρώ στο Δημόσιο.
Κατά τα άλλα η κυβέρνηση «δεν θα πάρει άλλα οριζόντια» μέτρα και το πρωτογενές πλεόνασμα θα μας βγάλει στην ανάπτυξη. Δεν θα πάρουν άλλα μέτρα γιατί απλά μας έχει πάρει μέτρα για το… μάρμαρο. Και όταν υπάρξει η ανάπτυξη εμείς δεν θα ζούμε για να τη δούμε.  
Έχουν το θράσος μάλιστα να προκαλούν λέγοντας πώς ο μισθός του βουλευτή είναι λίγος. Μετά τον Ι. Τζαμτζή που σκληραίνει το σκατό του και ο Καλατζής είπε πώς δεν τους φτάνουν τα λεφτά για να πηγαίνει σε κηδείες.
Και ποιοι μιλάνε; Οι πολιτικοί, οι ηθικοί αυτουργοί για τις κηδείες και το θάνατο της χώρας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...