Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ειναι απλα ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Η αληθεια ειναι πως εκανα λαθος μεχρι τωρα που χαρακτηριζα σαν ''υποτακτικους'' της τροικας τις ως τωρα συγκυβερνησεις.
Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι υποτακτικοι.
Υποτακτικος ειναι καποιος που υποτασσεται σε πιεσεις αλλων, που ''το κανει με το ζορι'' δηλαδη και οι συγκεκριμενοι τυποι δεν κανανε τιποτα που δεν ηθελαν.
Συμμορια ειναι εγκληματικη, που αφου λεηλατησε επι δεκαετιες τη χωρα, αφου θησαυρισε σε βαρος των πολιτων και του δημοσιου πλουτου, αφου φυγαδευσε με διαφορα τρικ (χρηματιστηριο κλπ) δισεκατομμυρια, στη συνεχεια και για να σωσουν το αθλιο τομαρι τους, παρεδωσαν ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ τη χωρα στους δηθεν δανειστες, παραπλανησαν και προδωσαν το λαο, επεβαλλαν κατοχη και χουντα στη χωρα, εξαθλιωσαν και διελυσαν τη κοινωνια υφαρπαζοντας τους και το τελευταιο σεντ, δεσμευσαν και κατασχουν τις περιουσιες των πολιτων και προσπαθουν να ''κλειδωσουν'' το ξεπουλημα με τροπο ψυχρο που θα τον ζηλευαν και οι μεγαλυτερες συμμοριες και ομαδες μαφιοζων παγκοσμιως.

Και βεβαια λοιπον δεν ειναι υποτακτικοι οπως με θυμο απαιτησε απο τον Τσιπρα ο σαμαρας να μην τους ξαναπει, αλλα ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ.
Ειναι απλα ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...