Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Μια μεγαλη ''χαμενη ευκαιρια''

Στο ξεκινημα της προδοσιας και της κατοχης της χωρας, οταν η φλογα των κινηματων ''εκαιγε'' περισσοτερο και το '' οπλοστασιο'' των δυναμεων κατοχης δεν ηταν τοσο εξελιγμενο, αφου ουτε και οι ιδιοι δεν περιμεναν ενα τοσο μεγαλο κυμα αντιστασης πολιτικης ανυπακοης και αγωνιστικοτητας, χαθηκε μια τεραστια ευκαιρια για να ανατρεποταν οριστικα το αθλιο σκηνικο που στηθηκε και διελυσε τη κοινωνια.
Ποια ειναι αυτη;
Η συμπορευση των κινηματων, η συστρατευση τους σε ενα κοινο μαζικο αγωνα αντιστασης, ανυπακοης και ανατροπης.
Δυστυχως αυτο δεν εγινε εγκαιρα (καθε πραμα στο καιρο του λεει ο λαος μας) λογω της ''επαρσης'' που υπηρχε ''μεσα'' στις ταξεις των κινηματων, επακολουθο της ξαφνικης προβολης και... ''δημοσιοτητας'' που ειχαν παρει τα κινηματα (κατι που ''δεν το αντεξαν'' τα μελη του και το πουλακι πεταξε.
Πλεον οσες κινησεις προς αυτη τη κατευθυνση γινονται, εκτος το....καθυστερημενο της υποθεσης, βρισκουν απεναντι τους τη δυσπιστια και την απαθεια του κοσμου και ενα κρατος-τυραννο πανετοιμο να αντιμετωπισει πανευκολα τις περισσοτερες κινησεις απεναντι στη κατοχικη κυβερνηση.
Το κινημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α, ηταν απο τις ''λιγες φωνες'' που παλευαν προς αυτη τη κατευθυνση, της ενωσης και του κοινου αγωνα των κινηματων, για ακομη μια φορα δεν.....''εισακουστηκε'' και δυστυχως η ιστορια επιβεβαιωνει το ρητο που λεει οτι......
''Το χρημα πολλοι εμισησαν τη δοξα ουδεις''
Μονο που θα πρεπει να ξεχωριζουμε τη δοξα απο τη ματαιοδοξια και την ιδιοτελεια χωρις ουσια και αποτελεσμα για ολους.
Προς γνωσην λοιπον και η συμμορφωση!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...