Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Πλεον ο καθενας σ'αυτο το τοπο, θα πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες που του αντιστοιχουν, να σταματησει να πεταει τη μπαλλα στην εξεδρα, να ξεκαθαρισει τι περιμενει απο αυτη τη κατασταση και βεβαια, να παψει να γινεται συμμετοχος στο εγκλημα, σε ενα ''διαρκες εγκλημα'' που εξολοθρευει τη χωρα και τους πολιτες.

EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ.
Ισως σημερα η αντιπολιτευση να ''αρχισει να καταλαβαινει'' που βρισκομαστε και ποιες ειναι οι ευθυνες που εχει απεναντι στο λαο και τη χωρα.

Η ''αλλη μια εισβολη'' των δυναμεων κατοχης σε χωρο καταληψης εργαζομενων, αυτη τη φορα στο ραδιομεγαρο της ΕΡΤ, ειναι μια ακομη αποδειξη οτι η χωρα βρισκεται υπο κατοχη και χουντα και ο λαος ανημπορος και υποταγμενος στις ορεξεις του στρατου των δυναμεων κατοχης.

Οσοι μεχρι και σημερα επεμεναν να τηρουν μια σταση μεσοβεζικη, διπλωματικη και συντηρητικη, καταδικαζοντας τη βια και τη τρομοκρατια απο οπου και αν προερχεται και χαιδευοντας τη συγκυβερνηση των υποτακτικων, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να δεχτουν τη πραγματικοτητα οτι δηλαδη η χωρα βρισκεται υπο κατοχη και αφανισμο, μαλλον ''εχουν πεσει εξω'' και ισως σημερα θα πρεπει να αναθεωρησουν την αποψη τους αυτη.

Πλεον ο καθενας σ'αυτο το τοπο, θα πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες που του αντιστοιχουν, να σταματησει να πεταει τη μπαλλα στην εξεδρα, να ξεκαθαρισει τι περιμενει απο αυτη τη κατασταση και βεβαια, να παψει να γινεται συμμετοχος στο εγκλημα, σε ενα ''διαρκες εγκλημα'' που εξολοθρευει τη χωρα και τους πολιτες.
Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια λεει ο σοφος λαος και απο δω και μπρος θα πρεπει ολοι να ''μιλησουν με πραξεις'' πραξεις ευθυνης, ευθυνης απεναντι στο λαο που υποτασσεται, το λαο που συνθλιβεται, λιμοκτονει, εξαθλιωνεται και αυτοκτονει, μη εχοντας ελπιδα για το μελλον και το μελλον των παιδιω του.

Κυριοι.
Οι στιγμες που ζουμε, δεν ειναι μονο κρισιμες και ιστορικες, ειναι και στιγμες αναληψης πρωτοβουλιων και αναληψης ΕΥΘΥΝΩΝ.

Αν πραγματι θεωρειτε οτι ολα ''βαινουν καλως'', οτι θα πρεπει να χαιδευετε ακομη αυτια, οτι δεν υπαρχει κατοχη της χωρας, κοινοβουλευτικη δικτατορια, προδοσια, προσπαθεια ξεπουληματος της χωρας και γενοκτονιας, τοτε καλως πραττετε μεχρι τα τωρα.

Αν ομως θεωρειτε οτι ολα αυτα ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, εχετε υποχρεωση να σταματησετε να συμμετεχετε, να σταματησετε να εισαστε ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ σε αυτο τη τραγωδια που εξελισσετε στο τοπο, να καταγγειλετε τη συγκυβερνηση των εντεταλμενων ως κυβερνηση προδοσιας που εγκαθιδρυσε τη χουντα και εφερε τη κατοχη στο τοπο, να βγειτε στο δρομο και να καλεσετε το λαο σε εναν αγωνα ανενδοτο, εναν αγωνα αξιοπρεπειας, περηφανειας ελπιδας και ανατροπης.

Η Ελευθερια, η Δημοκρατια, η κοινωνικη Δικαιοσυνη και η Εθνικη Ανεξαρτησια, ειναι αξιες ανεκτιμητες που δεν χαριζονται αλλα κατακτωνται και κατακτωνται οταν ''πραγματικα νοιωθεις'' οτι στις εχουν στερησει και ξερεις τι πρεπει να κανεις για να τις επαναφερεις.

Η ιστορια γραφεται με ανυπακοη, αντισταση, ουσιαστικο αγωνα, δεν διαβαζεται μονο και βεβαια ευθυνη γι'αυτην δεν εχουν αυτοι που την διαβαζουν αλλα αυτοι που την γραφουν.
Η ιστορια λοιπον γραφεται και γραφεται απο ολους εμας, εμεις εχουμε την ευθυνη και οι τροποι για να γραφτει ειναι δυο.
Η τη γραφουμε με τα χρυσα γραμματα της της αξιοπρεπειας της περηφανειας και της ελπιδας. η με τα μελανα της δεκτικοτητας και της υποταγης, 

ΑΛ.ΑΝΥ.Α ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...