Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Καλουμε ολα τα μελη του κινηματος, αλλα και ολους θεωρουν οτι θα πρεπει να μπει ενα τελος σε αυτο τον πολεμο που μας εχουν κηρυξει, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 20/1 ΣΤΙΣ 11 ΠΜ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 6 ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ, σε ''δυναμικη παρεμβαση διαμαρτυριας και αλληλεγγυης'' προς το συναγωνιστη μας, αλλα και για προειδοποιηση για ολα οσα διαδραματιζονται το τελευταιο διαστημα απο τα ''νεα ταγματα εφοδου'' σε βαρος των εξαθλιωμενων σε πολλες περιπτωσεις συμπολιτων μας.



ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛ.ΑΝΥ.Α ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΟΑΣΑ..                                                                                                                                                       Πριν λιγη ωρα, σε λεωφορειο της γραμμης προς Πειραια, δυο ελεγκτες των ταγματων εφοδου του ΟΑΣΑ εκοψαν κληση στο συναγωνιστη μας Δημητρη Σορα.
Παρα το οτι ο Δημητρης τους εδειξε τη καρτα ανεργιας του (ειναι επι χρονια ανεργος και ολοι γνωριζουμε τους αγωνες που εχει δωσει σε καθε καλεσμα του κινηματος) και παρα τις προσπαθειες που κατεβαλλε να τους πεισει να μην τον γραψουν αφου ετσι κι'αλλοιως ''λεφτα δεν υπαρχουν'', οι δοσιλογοι ταγματασφαλιτες, τα τσιρακια του ΟΑΣΑ εκοψαν κληση στο συναγωνιστη ''αδιαφορωντας για τη κατασταση στην οποια βρισκεται'' και μαλιστα οταν αντεδρασε γιατι εκοβαν κληση και σε μια νεαρη κοπελλα που προφανως δεν ειχε τα χρηματα για το εισιτηριο, δημιουργηθηκε ενταση και....ανταλλαχθηκαν ''εκατερωθεν φιλοφρονησεις''.
Επειδη φαινεται οτι οσο χειροτερευει η οικονομικη κατασταση των συμπολιτων μας, βλεπουμε οτι τοσο περισσοτερο ''σφιγγουν τη θηλεια γυρω απο το λαιμο τους'', θα πρεπει να αντιδρασουμε ''αμεσα και δυναμικα''.
Καλουμε ολα τα μελη του κινηματος, αλλα και ολους θεωρουν οτι θα πρεπει να μπει ενα τελος σε αυτο τον πολεμο που μας εχουν κηρυξει, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 2Ο/1 ΣΤΙΣ 11 ΠΜ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 6 ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ, σε ''δυναμικη παρεμβαση διαμαρτυριας και αλληλεγγυης'' προς το συναγωνιστη μας, αλλα και για προειδοποιηση για ολα οσα διαδραματιζονται το τελευταιο διαστημα απο τα ''νεα ταγματα εφοδου'' σε βαρος των εξαθλιωμενων σε πολλες περιπτωσεις συμπολιτων μας.
Πλεον ο πολεμος που μας εχουν κηρυξει ειναι απροκαταλυπτος και προφανως, δεν θα πρεπει να μεινουμε απαθεις.
ΑΛ.ΑΝΥ.Α ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...