Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Πραγματοποιηθηκε εχθες 9/1 στο Δαφνι, η συνελευση του κινηματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α με βασικο θεμα τον συντονισμο των δρασεων απεναντι στους πλειστηριασμους ακινητων.

Πραγματοποιηθηκε εχθες 9/1 στο Δαφνι, η συνελευση του κινηματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α με βασικο θεμα τον συντονισμο των δρασεων απεναντι στους πλειστηριασμους ακινητων.
Στη συνελευση παρευρεθηκαν και τοποθετηθηκαν εκτος απο απλους πολιτες που ''ανησυχουν'' για την εξελιξη και την τροπη που θα παρει το θεμα των πλειστηριασμων το επομενο διαστημα  ο Παναγιωτης Θεοδωριδης, οικονομολογος και μελος της κινησης ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ, ο Παρης Μακριδης, μελος της ''ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ'' πολλοι συναγωνιστες απο διαφορες περιοχες και........πολυ αγωνια αλλα και παθος για ακομη μια νικη σε μια απο τις δυσκολοτερες, ισως τη κορυφαια μαχη που θα πρεπει να δοθει.
Υπηρξε ανταλλαγη αποψεων και γονιμοι διαλογοι, που ολοι τελικα κατεληξαν σε ενα κοινο συμπερασμα.
Οτι πλεον, δεν υπαρχουν περιθωρια για πολλες σκεψεις και ''μοναχικους δρομους'' αλλα για κοινους αγωνες με ενα και μοναδικο στοχο, να παρουμε τις ζωες μας στα χερια μας και να μην επιτρεψουμε το οριστικο ξεκληρισμα της κοινωνιας.
Ηδη αποφασιστηκε να υπαρξουν και αλλες κοινες συναντησεις για ''μεγαλυτερη τριβη'' και ''περισσοτερο δεσιμο'' μεταξυ μας, αλλα και με με αλλες συλλογικοτητες και κινηματα, οπως και να ξεκινησουμε το επομενο διαστημα να ''δηλωνουμε παρων'' σε ειρηνοδικεια σταματωντας τις διαδικασιες πλειστηριασμων.
Η πρωτοβουλια αυτη του κινηματος μας για προσεγγιση με αλλους χωρους και μαζικοτερη διεκδικηση, ελπιζουμε να μας δικαιωσει για ακομη μια φορα και να υλοποιηθει ενας ακομη στοχος.
Να μην επιτρεψουμε να δημιουργηθει μια '' κοινωνια αστεγων'',  που θα προστεθει στον ατελειωτο ''καταλογο του δραματος'' που εκτυλισσεται στο τοπο μας και που εχει εξαθλιωσει, συνθλιψει και σπρωξει στην απογνωση και την αυτοκτονια χιλιαδες συμπολιτες μας.
ΑΛ.ΑΝΥ.Α ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...