Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!


Περιφέρεια Πελοποννήσου: Το χαμένο ψαλίδι και τα σπρωξίδια για την κορδέλα

Με τελετές εγκαινίων φαίνεται ότι θα φτάσουμε μέχρι τις εκλογές. Στην προκειμένη περίπτωση εγκαινιάστηκε το γνωστό ως «γεφύρι της Άρτας», ο περιβόητος καινούριος δρόμος του Λυγουριού που κατασκευαζόταν για πολλά – πολλά χρόνια.

kordela-nafplio-ligourio.jpg

Εκείνο όμως που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση δεν είναι ότι επιτέλους ολοκληρώθηκε ένα έργο που θα έπρεπε να είχε τελειώσει από τον προηγούμενο …αιώνα, αλλά ο συνωστισμός των υποψηφίων κάθε είδους και τα σπρωξίδια που καταγράφηκαν μεταξύ τους, για να πιάσουν την κορδέλα και να χωρέσουν στο πλάνο των φωτογράφων.
Μόνο που με όλο αυτό τον χαμό δεν μάθαμε ποιος ήταν αυτός που τελικά έκοψε την …κορδέλα. Κάτι που δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ, αφού ο φωτογραφικός φακός δεν αποτύπωσε το ψαλίδι, όπως φαίνεται μετά από την ειδική επεξεργασία που κάναμε στην φωτογραφία.
Έτσι, ο ιστορικός του μέλλοντος δεν θα μπορεί να ξέρει ποιός ήταν αυτός που επικράτησε των συνωστισθέντων…
Παρεμπιπτόντως, όλη αυτή η κινητοποίηση έγινε για το συγκεκριμένο πλάνο, αφού όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, εκτός των συνηθισμένων επισήμων, ελάχιστοι άλλοι παραβρέθηκαν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...