Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Αιματοκύλισε την Λάρισα ο Ε.Βενιζέλος... ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ - Πέντε Λαρισαίοι τραυματίστηκαν!!!!!!!!!!!!!

Με "πίσσα και πουπουλα" υποδέχθηκαν οι Λαρισαίοι τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλο στη πόλη τους, όπως ξεπροβόδιζαν οι κάτοικοι στις πόλεις της Αγριας Δύσης τους ανεπιθύμητους επισκέπτες....


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, θα έτρωγε το ξύλος της αρκούδας αν δεν τον έσωζαν δύο διμοιρίες ΜΑΤ από τους οργισμένους Λαρισαίους ανάμεσα στους οποίους πτωτοστατούσαν στις διαμαρτυρίες απολυμένοι εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες.

Πεδίο μάχης έγινε η χώρος έξω από το ξενοδοχείο «Διβάνι», όπου ήταν προγραμματισμένη διακαναλική συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε εκπροσώπους επτά περιφερειακών τηλεοπτικών δικτύων.

Στις 12 η ώρα έφτασε ο Ε.Βενιέλος και αμέσως οι Λαρισαίοι του ζήτησαν να φύγει από την πόλη του. Αυτός αρνήθηκε και άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν.

Αμέσως τους επιτέθηκε η αστυνομία (η αστυνομία η οποία ήταν απούσα στο αιματοκύλισμα στην λαϊκή αγορά του Αμαρουσίου του τραυματίστηκαν σοβαρά από παρακρατικούς τρεις γυνείκες)  και ξέσπασε σφοδρή σύγκρουση.

Πέντε Λαρισαίοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο Ε.Βενιζέλος, ατάραχος από το ξύλο που έπεφτε έδωσε την διακαναλική την οποία φυσικά δεν είδαν παρά ελάχιστοι γιατί απώς δεν έχει καμία σημασία για τους Ελληνες το τι λέει ο Ευάγγελος Βενιζέλος...

Προφανώς έχει αντιγράψει μεθόδους καταστολής από τους φίλους του της φιλοεναζιστικής κυβέρνησης του Κιέβου τους οποίους επισκέφθηκε πριν από δύο μήνες.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε την φασιστική βία της κυβέρνησης που δεν αρκείται στην βία της ανεργίας της καταλήστευσης των εισοδημάτων και της διάλυσης της δημόσιας παιδείας αλλά χτυπά απρόκλητα γυναίκες καθηγήτριες εν ψυχρώ χρησιμοποιώντας ΜΑΤ και προπηλακίζοντας γυναικόπαιδα .

Ο φόβος του Ευάγγελου Βενιζέλου για παρουσία των ΜΜΕ οδήγησε στην άρνηση εντέλει της συνάντησης με μια αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αγώνα Εκπαιδευτικών Λάρισας. Δώσαμε το ραντεβού το λοιπόν στο πεζοδρόμιο δίπλα στο Αρχαίο θέατρο φωνάζοντας ειρηνικά συνθήματα ,περιμένοντας να τελειώσει η συνέντευξη .

Ο Βενιζέλος και η ακροδεξιά συγκυβέρνηση μαζί με τον Σαμαρά έστειλαν δυνάμεις ΜΑΤ που χτύπησαν βάναυσα γυναίκες καθηγήτριες σε διαθεσιμότητα που υπερασπίζονται το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία και στην επιβίωση .

Η κίνηση αυτήν με τα ΜΑΤ μπροστά στο αρχαίο Θέατρο της Λάρισας να χτυπάνε εκπαιδευτικούς δείχνει το ξεπεσμό και την κατάντια του κυβερνητικού μηχανισμού, που απομονωμένοι από την κοινωνία χωρίς κανένα πια κοινωνικό έρεισμα κλείνονται σε σικέ διακαναλικές συνεντεύξεις με τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ .

Με ΜΑΤ και βία δεν γίνεται Παιδεία!

Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους 

Όχι στις Aπολύσεις - Δουλειά για Όλους

Οι Εργαζόμενοι θα Νικήσουν! 



ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...