Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα αυθαιρεσία ελεγκτών σε επιβάτες χωρίς εισιτήριο Καταγγελία από Αλ.ανυ.α

Νέα αυθαιρεσία ελεγκτών σε επιβάτες χωρίς εισιτήριο

Καταγγελία από Αλ.ανυ.α
Περιστατικό αυθαιρεσίας σε επιβάτες από ελεγκτές εισιτηρίων συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο σταθμό μετρό Αμπελοκήπων, σύμφωνα με καταγγελία ακτιβιστών του κινήματος Αλληλεγγύη - Ανυπακοή - Ανατροπή.
Στό σταθμό Αμπελοκήπων τού μετρό στίς 12.30 μμ ελεγκτές κυνηγούσαν επιβάτες πού δέν είχαν ακυρώσει εισιτήριο, ενώ έβαλαν τρικλοποδιά προκειμένουν να σταματήσουν έναν επιβάτη, ο οποίος έπεσε κάτω και τραυματίσθηκε. Ο ίδιος φοβισμένος, έφυγε τρέχοντας χωρίς να προβεί σε μηνύσεις.
 
Το enet.gr μίλησε με την αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού, η οποία πήγε στο φυλάκιο του σταθμού, παρενέβη και ζήτησε τα στοιχεία των ελεγκτών, καθώς και την κασσέτα από την κάμερα παρακολούθησης, για να τα πάει στον εισαγγελέα. Υπέστη λεκτική επίθεση και στη συνέχεια κατήγγειλε το συμβάν στο κίνημα Αλ.ανυ. α, που προέβη αμέσως στην ανακοίνωση - καταγγελία, ενώ -όπως δήλωσαν- θα απαντήσουν την ερχόμενη εβδομάδα με δυναμική στό συγκεκριμένο σταθμό τού μετρό.
 
 
Ντ. Μ.
newsroom enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...