Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Τετάρτη 24/12 Ματαιώθηκε τελικά η διαδικασία των πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας, λόγω μη έλευσης των συμβολαιογράφων, κάτι που για μια ακόμη φορά, το καταγράφουμε σαν άλλη μια νίκη του λαικού κινήματος.

Τετάρτη 24/12
Ματαιώθηκε τελικά η διαδικασία των πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας, λόγω μη έλευσης των συμβολαιογράφων, κάτι που για μια ακόμη φορά, το καταγράφουμε σαν άλλη μια νίκη του λαικού κινήματος.

Τα μέλη της πρωτοβουλίας μας έδωσαν το παρών για ακόμη μία φορά παρά το ''ιδιαίτερο της ημέρας'' (παραμονή Χριστουγέννων) ώστε να μην υπάρξει καμμία περίπτωση να πραγματοποιηθεί πλειστηριασμός.

Για όλους εμάς που συνειδητά έχουμε αφιερώσει το απόγευμα κάθε Τετάρτης στη προσπάθεια αποτροπής όλων των πλειστηριασμών στη Νίκαια, μικρή σημασία έχει το γιορτινό της ημέρας, αφού γνωρίζουμε ότι για να ''κερδίσεις πράγματα'' πρέπει να παλέψεις, να στερηθείς, να απαρνηθείς συνήθειες, ''να κάνεις το διαφορετικό'' να εκτεθείς και αυτό ακριβώς κάναμε και σήμερα.

Κάναμε παραμονή οχι εκεί που ''μας καλεί το έθιμο'', αλλά εκει που ''μας επιβάλλει το καθήκον και η συνείδησή μας'' απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, και κόντρα στη.....λογική των ημερών.

Ο ''συντονισμός κατά των πλειστηριασμών σε Νίκαια Κορυδαλλό'' έχει πλέον καθιερωθεί και αποτελεί τροχοπέδη στα σχέδια των τραπεζιτών και της συγκυβέρνησης και ήδη έχει αποτρέψει με τη παρουσία του δεκάδες εκποιήσεις σε κινητή και ακίνητη περιουσία συμπολιτών μας που πλήττονται από την ανάλγητη πολιτική και τη βαρβαρότητα του μνημονίου, που έβλεπαν τις περιουσίες τους να χάνονται χωρίς μάχη..

Ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη Τετάρτη 31/12 στις 3.30μμ. ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και χαρούμενες γιορτές σε όλους, με την Ελπίδα και τη προσμονή ο καινούργιος χρόνος, να φέρει την αλλαγή προς το καλύτερα στις ζωές μας και στο τόπο.

''ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...