Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Δυναμικό παρών για ακόμη μια Τετάρτη, έδωσαν στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας τα μέλη των φορέων και οργανώσεων, αλλά και απλοί πολίτες της περιοχής που συγκροτούν την πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών σέ Νίκαια Κορυδαλλό.


Δυναμικό παρών για ακόμη μια Τετάρτη, έδωσαν στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας τα μέλη των φορέων και οργανώσεων, αλλά και απλοί πολίτες της περιοχής που συγκροτούν την πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών σέ Νίκαια Κορυδαλλό.

Η μαζική συμμετοχή και η ''δυναμική μας παρουσία'' απέτρεψε έναν ακόμη πλειστηριασμό συμπολίτη μας για χρέη πρός τράπεζα.

Σημαντική παράμετρος που δείχνει το μέγεθος της απόγνωσης στην οποία έχουν περιέλθει οι οφειλέτες που χάνουν μαζικά πλέον τις περιουσίες τους, αλλά και ''χαστούκι πρός όλους'' όσους ευαγγελίζονται την ανάπτυξη, τίς επενδύσεις, την ομαλότητα και το φώς στο τούνελ που ποτέ δεν διαφαίνεται, ήταν η κίνηση απόγνωσης και απελπισίας συμπολίτη μας που παρευρίσκοταν στο Ειρηνοδικείο επειδή εκπλειστηριάζοταν το σπίτι του για χρέη πρός τράπεζα και ο οποίος μας ζήτησε να μην παρέμβουμε σε περίπτωση προσφοράς.

Ο λόγος όπως μας εξήγησε, ήταν οτι κάθε φορά που αναβάλλεται ό πλειστηριασμός, χρεώνεται επιπλέον με 1500 ευρώ έξοδα γά τόν επόμενο, επιβαρύνοντας έτσι τό συνολικό χρέος του.

Επίσης κάθε φορά που αναβάλλεται ο πλειστηριασμός, το ακίνητο ''βγαίνει στο σφυρί'' με ακόμη χαμηλότερη τιμή, καθιστώντας πάλι μεγαλύτερο το υπόλοιπο χρέος του.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν την απόγνωση στην οποία έχουν περιέλθει οι οφειλέτες και σε ποιό σημείο έχουν φτάσει την κοινωνία οι εκτελεστές του μνημονίου, αφού οδηγούν τους πολίτες στην εξαθλίωση, την απελπισία και την αυτοκτονία, αλλά και πόσο μεγάλη είναι η ευθύνη αλλά και η υποχρέωση όλων μας, να συμβάλλουμε ώστε να ανατρέψουμε τη καταστροφική αυτή πορεία με την παρουσία μας σε τόσο σημαντικές κινητοποιήσεις.

Η πρωτοβουλία καλεί εκ νέου σε κινητοποίηση την ερχόμενη Τετάρτη 10/12 στις 3.30μμ στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας, συνεχίζοντας τον αγώνα κατα της δήμευσης της περιουσίας των πολιτών, αγώνας που θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη.

''ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ''

ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ''ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Β'ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΔΣΠ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ''ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣ'' ΑΓΚΑΛΙΑ.ΖΩ, ΑΝΕΝΤΑΧΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΕΑ & ΑΥΤΟΑΝΟΣΩΝ "ΗΦΑΙΣΤΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...