Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ.

Ο ''συντονισμός κατά των πλειστηριασμών σε Νίκαια Κορυδαλλό'' καλεί σε κοινή συνέλευση των πρωτοβουλιών της Αττικής, τη Δευτέρα 12/1/2015 και ωρα 7.30μμ στό Δημαρχείο του Ρέντη.

Σκοπός της συνάντησης, είναι η γνωριμία και καλύτερη συνεργασία μεταξύ μας, ο απολογισμός των μέχρι τώρα κινητοποιήσεων στα Ειρηνοδικεία της Αττικής, η εξαγωγή συμπερασμάτων, η κατάθεση προτάσεων και οι κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν το νέο χρόνο, μετά απο την ''απελευθέρωση των πλειστηριασμών στη πρώτη κατοικία'' αλλά και τη διαφαινόμενη κατάσταση με τούς ''ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς''.

Ηδη ή μορφή που έχουν πάρει οι παρεμβάσεις των πρωτοβουλιών στα Ειρηνοδικεία σηματοδοτούν την έναρξη ενός ''μεγάλου μετώπου λαικής Αντίστασης'', απέναντι στη προσπάθεια δήμευσης της περιουσίας τών πολιτών που μόνο θετικά και καταλυτικά μπορεί να λειτουργήσει και ο προσανατολισμός μας, οδηγεί σε οσο το δυνατόν περισσότερα μέτωπα, μαζικότερη παρουσία και αποφασιστικότητα, που μόνο μέσα απο ''ζυμώσεις και μαζικούς αγώνες'' συντελλούνται.

Το κάλεσμα απευθύνεται και σέ απλούς πολίτες, συλλογικότητες, φορείς και οργανώσεις, αλλά και σε όσους επιθυμούν απλά να ενημερωθούν γιά τη πορεία και τις εξελίξεις στο θέμα των πλειστηριασμών και τη ''συνειδητή δήμευση'' της περιουσίας των πολιτών.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...